Πώς να κάνεις το μακιγιάζ της Βάσως Λασκαράκη - Πόσο κοστίζουν τα προϊόντα

Δώσε ένταση στα χείλη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Πώς να κάνεις το μακιγιάζ της Βάσως Λασκαράκη - Πόσο κοστίζουν τα προϊόντα

H γλυκιά ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη έχει μπει ήδη σε winter mood υιοθετώντας υπέροχα make-up looks με ένταση στα χείλη, τα οποία συνοδεύει ιδανικά με ανάλαφρα wavy hair (δες εδώ πως θα πετύχεις αυτό το χτένισμα εύκολα και γρήγορα) και χειμερινά αξεσουάρ μαλλιών, όπως εδώ τον πλεκτό σκούφο.

Δες παρακάτω πως να αντιγράψεις και εσύ το συγκεκριμένο look.

How to:

Aφού εφαρμόσεις έναν συμπυκνωμένο ορό για επανόρθωση σε πρόσωπο και λαιμό άπλωσε μια ενυδατική κρέμα για θρέψη. Στη συνέχεια πέρασε μια ιδέα από ένα ματ makeup σε μέτωπο, ζυγωματικά, πηγούνι και λαιμό και συμπλήρωσε το μακιγιάζ σου εφαρμόζοντας μια γήινη σκιά στα πάνω βλέφαρα ολοκληρώνοντας με δυο στρώσεις μάσκαρα. Στο κέντρο των ζυγωματικών σου άπλωσε μερικές πινελιές από ένα ροδακινί ρουζ, ενώ για τα χείλη προτίμησε ένα σκούρο κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση. Σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου με μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ δημιούργησε ανάλαφρους κυματισμούς και μόλις τελειώσεις τοποθέτησε το αξεσουάρ μαλλιών.

Tip:

Για να απλώσεις με μεγαλύτερη ευκολία το κραγιόν στα χείλη σου χρησιμοποίησε ένα ειδικό πινέλο και ξεκίνησε την εφαρμογή από το κέντρο τους.