Βήμα βήμα πως να κάνεις το καθημερινό μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά

Chic & preppy

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram/@fayskorda
Instagram/@fayskorda

H καλλονή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, λατρεύει να πειραματίζεται με διαφορετικά beauty looks, όπως εδώ, που επίλεξε ένα φυσικό make-up, που συμπλήρωσε ιδανικά με ένα ρετρό χτένισμα με τα μαλλιά της πιασμένα μισά πάνω, μισά κάτω. Highlight του look;

Το σούπερ αξεσουάρ μαλλιών με φιόγκο, που έδωσε μια preppy πινελιά. Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Do it like Φαίη

Βήμα βήμα πως να κάνεις το καθημερινό μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά
Instagram/@fayskorda

Πέρασε από μέτωπο, ζυγωματικά, πηγούνι και λαιμό μια ιδέα από ένα υγρό ματ make-up για τέλεια κάλυψη και ομοιομορφία. Εναλλακτικά μπορείς να εφαρμόσεις τοπικά σε ατέλειες ή μαύρους κύκλους μια μικρή ποσότητα από ένα υγρό concealer. Στη συνέχεια τόνισε τα πάνω βλέφαρα με μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner και μετά άπλωσε μια γήινη σκιά και δυο στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Στο κέντρο των ζυγωματικών σου εφάρμοσε μερικές πινελιές από ένα ροδακινί ρουζ, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα ενυδατικό κραγιόν ή ένα λαμπερό lipgloss σε φυσική απόχρωση.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το hair-look σου δημιούργησε με μια πρέσα ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ και μετά μάζεψε τα μαλλιά σου μισά πάνω-μισά κάτω στερεώνοντας τα στο πίσω μέρος με ένα αξεσουάρ μαλλιών με φιόγκο.

Διαβάστε επίσης: Λαμπερή επιδερμίδα μετά τις γιορτές - Τα tips 8 επώνυμων Ελληνίδων κυριών

Tip:

Τόνισε το σχήμα των φρυδιών σου με ένα ειδικό τζελ σε παρεμφερή απόχρωση με το φυσικό τους χρώμα.