Ana de Armas: Τι κραγιόν επίλεξε για τα Golden Globes Awards 2023;

H χολιγουντιανή σταρ «φόρεσε» τη νέα απόχρωση του Pure Color Lipstick της Estée Lauder στη φετινή διοργάνωση

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Ana de Armas: Τι κραγιόν επίλεξε για τα Golden Globes Awards 2023;

Στην 80ή ετήσια απονομή των «Golden Globes Awards», η παγκόσμια πρέσβειρα της Estée Lauder και υποψήφια για «Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού», Ana de Armas, επίλεξε μια από τις αποχρώσεις της νέας Pure Color Lipstick συλλογής της Estée Lauder, η οποία θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες.

Συγκεκριμένα, η Ana προτίμησε την απόχρωση Stolen Heart από τη νέα συλλογή- το απόλυτο ματ, ρόδινο μωβ- αναδεικνύοντας μοναδικά τη λαμπερή της επιδερμίδα και το τολμηρό cat eye look, που υιοθέτησε για τη βραδιά.

Εμπνευσμένη από τα πρώτα κραγιόν της Estée Lauder της δεκαετίας του 1960...

...η νέα συλλογή, Pure Color Lipstick, έχει εξαιρετικά ενυδατική σύνθεση μακράς διάρκειας, 80 αποχρώσεις και πολυτελή συσκευασία.

Ana de Armas: Τι κραγιόν επίλεξε για τα Golden Globes Awards 2023;

Η Melanie Inglessis, η makeup artist της Ana, είπε χαρακτηριστικά για το look: «Ήθελα η εμφάνιση της Ana να δείχνει ανεπιτήδευτη. Ένας συνδυασμός της σύγχρονης γυναίκας που κρύβει μέσα της την κλασική γοητεία του Hollywood, εμπνευσμένη από τη Marilyn Monroe. Θέλαμε η επιδερμίδα της να είναι λαμπερή και να ολοκληρώσουμε το look με ένα έντονο cat eye και το τέλειο ροζ-μωβ χρώμα στα χείλη».