Μια από τις πιο κορυφαίες influncer αποκαλύπτει: Αυτή είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ

Leonie loves..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/@leoniehanne
Instagram/@leoniehanne

Γερμανίδα fashion blogger, μεταπήδησε στον χώρο της μόδας το 2015, αφήνοντας πίσω της μια λαμπρή καριέρα στο Business Administration! Το στυλ ρέει στο αίμα της, αφού από μικρή σετάριζε τα ρούχα της μαμάς της και τα δοκίμαζε στον καθρέφτη, κάνοντας όνειρα να ασχοληθεί με το modelling.

Ωστόσο, η ζωή είχε άλλα πλάνα για τη Leonnie, που σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Eπιχειρήσεων, αλλά ένιωθε... έξω από τα νερά της. Το κλικ έγινε παρακολουθώντας Εβδομάδες Μόδας αλλά και fashion blogs στο Internet, από τα οποία πήρε ιδέες για να δημιουργήσει το δικό της Ohh Couture, το οποίο μετρά δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, κάνοντάς την υπερήφανη για τους κόπους της. Πρότυπό της; «Η μαμά μου, που μπορεί να κάνει ένα σακάκι που κοστίζει 50 ευρώ να μοιάζει με Chanel», λέει εκείνη.

Leonie loves..

Από την Λίτσα Αναστασάκη

Leonie Loves...

Food traveler

Leonie loves..

Λατρεύει τα ταξίδια και µάλιστα τα συνδυάζει µε το φαγητό! Τι σηµαίνει αυτό; Σε κάθε πόλη που επισκέπτεται δοκιµάζει όλα τα παραδοσιακά πιάτα, αλλά και εκείνα για τα οποία είναι διάσηµη. Παράλληλα δεν χάνει ευκαιρία να θαυµάσει και τις µπουτίκ γύρω από τα φηµισµένα εστιατόρια.

All About love

Leonie loves..

Mαζί µε τον σύντροφό της Alex Galievsky είναι από τα πιο δηµιουργικά ζευγάρια στα social media που αφουγκράζονται τον παλµό της εποχής. Από κοινού «τρέχουν» το blog της και ταξιδεύουν ανά τον κόσµο, απολαµβάνοντας στο έπακρο τον έρωτά τους.

Into her closet

Leonie loves..

Ο δικός της «παράδεισος» δεν είναι άλλος από την ντουλάπα της, όπου µπορείς να βρεις κοµµάτια σπάνια από διάσηµους Οίκους µέχρι high fashion brands, τα οποία συνδυάζει µε πραγµατική µαεστρία! Το αποτέλεσµα πάντα τη δικαιώνει, µε σύνολα που... ξετρελαίνουν.

Summers in italy

Leonie loves..

H Ιταλία είναι ο αγαπηµένος της καλοκαιρινός προορισµός και ιδιαίτερα το Positano! H άγρια οµορφιά των τοπίων αποτελεί τον ιδανικό καµβά για τις καµπάνιες της µε ρούχα και αξεσουάρ διάσηµων Οίκων, ανάµεσά τους οι Chloé, Gucci, Balmain, Bottega Veneta, Prada, κ.λπ.

Beauty lover

Η δηµοφιλής influencer και blogger λατρεύει το colorful µακιγιάζ στα βλέφαρα, ενώ δεν διστάζει να πειραµατιστεί µε barbicore αποχρώσεις αλλά και µε τόνους του µπλε και του πράσινου, που αναδεικνύουν µοναδικά τα καταπράσινα µάτια της. Όσο για τα χείλη; Κατά βάση επιλέγει nude αποχρώσεις.

Από την Βάσω Αργυρέα

Get the look