Αθηνά Οικονομάκου: Δες πως να αντιγράψεις το minimal chic beauty look της!

Ανακάλυψε πως θα κάνεις copy το υπέροχο makeup & hair look της δημοφιλούς ηθοποιού και influencer

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Studio Panoulis Photo Agency
Studio Panoulis Photo Agency

H δημοφιλής ηθοποιός, επιχειρηματίας και influencer, Αθηνά Οικονομάκου, έστρεψε για μια ακόμη φορά τα βλέμματα πάνω της σε πρόσφατη εκδήλωση που παρευρέθηκε.

Για τη συγκεκριμένη βραδιά, επίλεξε ένα total white outfit (δες εδώ και τη Φαίη Σκορδά με total white outfit), το οποίο συνδύασε με ένα γήινο μακιγιάζ σε βλέφαρα, χείλη και ζυγωματικά, ενώ το look της συμπλήρωσε ένα ανάλαφρο κυματιστό εφέ στα μαλλιά της (ανακάλυψε 4 εύκολα βήματα για να υιοθετήσεις τα κυματιστά μαλλιά). Δες πως να το αντιγράψεις και εσύ.

Το How to για να αντιγράψεις το minimal chic beauty look της Αθηνάς Οικονομάκου

  • Εφάρμοσε μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα σε μέτωπο, ζυγωματικά, πηγούνι και λαιμό και μόλις απορροφηθεί καλά πέρασε μια γήινη καφέ σκιά από όλο το κινητό βλέφαρο συμπληρώνοντας με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.
  • Στη συνέχεια άπλωσε μερικές πινελιές από ένα ροζ-ροδακινί ρουζ στο κέντρο των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη χρησιμοποίησε ένα ματ κραγιόν σε μπεζ τόνο.
  • Τέλος, σε ό,τι αφορά το χτένισμά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και με τη βοήθεια λίγου αφρού μαλλιών και του σεσουάρ δημιούργησε αυτό το wavy εφέ.

Tip:

Τόνισε το σχήμα των φρυδιών σου με ένα ειδικό τζελ σε φυσική απόχρωση αφού προηγουμένως γεμίσεις τυχόν κενά με ένα μολύβι ή μια σκιά.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις