Summer lipsticks: Αυτές είναι οι τρεις top αποχρώσεις στα χείλη για το καλοκαίρι του 2023

Εσύ ποια θα δοκιμάσεις;

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Κοραλί, φωτεινό κόκκινο ή juicy ροζ; Εμπνεύσου από τις πιο καυτές αποχρώσεις της σεζόν για το χρώμα των χειλιών και ανακάλυψε μέσα από το βίντεο του Youweekly.gr που ακολουθεί εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα για να καλωσορίσεις το καλοκαιράκι, που είναι ήδη εδώ, όπως πραγματικά του αξίζει!

Summer lipsticks

Coral reefs

Το κοραλί είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή για το χρώμα των χειλιών σου φέτος το καλοκαίρι. Και αυτό γιατί φωτίζει τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα, ενώ ακόμη αναδεικνύει το μακιγιάζ σου. Μάλιστα είναι ιδανικό για να συμπληρώσει τα καλοκαιρινά σου outfits δίνοντας στο στιλ σου μια φρέσκια νότα.

Red fever

Εάν έχεις συνηθίσει τη συγκεκριμένη απόχρωση για φθινοπωρινές και χειμερινές εμφανίσεις γράψε λάθος... γιατί οι τάσεις για το φετινό καλοκαίρι επιτάσσουν το φλογερό και λαμπερό κόκκινο για τα χείλη σου περισσότερο από ποτέ. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον τόνο που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο της επιδερμίδας σου.

Think pink

Το λαμπερό ροζ είναι από τους πρωταγωνιστές της σεζόν για το χρώμα των χειλιών σου, ειδικά εάν λατρεύεις τις απαλές αποχρώσεις και δεν είσαι ιδιαίτερα τολμηρή. Μάλιστα με το συγκεκριμένο τόνο μπορείς να παίξεις ακόμη και με λίγο πιο έντονο μακιγιάζ στα βλέφαρα χωρίς να καταφύγεις σε υπερβολές.

Το how to της σωστής εφαρμογής

Ξεκίνα απλώνοντας το κραγιόν σου, είτε είναι σε υγρή μορφή ή σε στικ από το κέντρο τους. Για ακόμη καλύτερη εφαρμογή μπορείς να επιλέξεις ένα μολύβι χειλιών σε παρεμφερή απόχρωση και με τη βοήθειά του να σχηματίσεις το περίγραμμά τους πριν απλώσεις το κραγιόν σου.

Μην ξεχνάς...

... Η σωστή φροντίδα είναι το Α και το Ω για να αναδείξεις την αγαπημένη σου απόχρωση. Έτσι, μια φορά την εβδομάδα κάνε μια ήπια απολέπιση με ένα ειδικό scrub χειλιών ή με μια παλιά σου οδοντόβουρτσα και αμέσως μετά άπλωσε γενναιόδωρα ένα ενυδατικό lip balm. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσεις τα χείλη σου απαλά και ενυδατωμένα αποφεύγοντας τυχόν σκασίματα. Επίσης, εάν τα χείλη σου αφυδατώνονται με το παραμικρό εφάρμοσε το lip balm σου τουλάχιστον μια φορά μέσα στην ημέρα, πριν από το κραγιόν σου για να τα κρατήσεις σωστά ενυδατωμένα (δες εδώ περισσότερες συμβουλές για λεία και απαλά χείλη).

Special thanks

Ευχαριστούμε πολύ την make up artist @theanw_vardaka

Βρείτε την και στο tik tok theanwvardakas