Μήπως πρέπει να κάνεις μια αλλαγή; Αυτά είναι τα κουρέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον το Χειμώνα του 2017!

Μήπως πρέπει να κάνεις μια αλλαγή; Αυτά είναι τα κουρέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον το Χειμώνα του 2017!
Ίσως δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση, να βρεις το σωστό κούρεμα για το πρόσωπο και το στυλ σου.Θα στην κάνουμε όμως εύκολη γιατί σήμερα θα δεις 10 γυναικεία κουρέματα για το Χειμώνα του 2017. Εμπνεύσου από τα πιο μοντέρνα και up to date haircuts του 2017 δοκίμασε και διάλεξε ποιο σου πάει.

1#Μακριά μαλλιά με μύτες



Η χωρίστρα στη μέση δίνει έναν κλασικό τόνο ενώ το μακρύ μήκος επιτρέπει να το εξισορροπήσεις κόβοντας μύτες, οι οποίες θα προσθέσουν ένα ενδιαφέρον παιχνίδισμα και θα δώσουν αρκετή κίνηση.

2#Μακριά μαλλιά φιλαριστά



Τα μαλλιά παίρνουν ιδιαίτερο όγκο και κίνηση με τα σωστά φιλαρίσματα. Δοκίμασε το αν αντιπαθείς το φλατ αποτέλεσμα και θέλεις να δώσεις έξτρα ζωντάνια στο κούρεμά σου.

3#Κοντά μαλλιά κομμένα tomboy



Ή αλλιώς, αγορίστικο.Το κούρεμα a Ια garson, αν μπορείς να το υποστηρίξεις, είναι μια εξαιρετικά μοντέρνα και fashion forward επιλογή.

4#Μακριά μαλλιά κυματιστά με φράντζα



Το σπαστό,επιμελώς ατημέλητο στυλ σε συνδυασμό με την πυκνή φράντζα, έχει ξεκάθαρο 70s αέρα, και μια τάση που κυριαρχεί παντού φέτος. Φανέρωσε την boho πλευρά σου επιλέγοντάς το.

5#Ανέμελο καρέ



Ακόμα και το πιο κοντό μήκος μπορεί να αποκτήσει δυναμικό και stylish χαρακτήρα.
Ο συνδυασμός του καρέ με το κυματιστό στυλ είναι από τους πιο φρέσκους της σεζόν.

6#Fake undercut



Απόλυτα φουτουριστικό και μοντέρνο, το συγκεκριμένο χτένισμα δημιουργεί το εφέ του λεγόμενου undercut,δίνει δηλαδή την εντύπωση του ξυρισμένου κεφαλιού. Δοκίμασε να το δημιουργήσεις πιάνοντας τα μαλλιά προς τα πίσω και φέρνοντας μπροστά το τελείωμα των μαλλιών σου.

7#Μακρύ καρέ με φράντζα



Η νέα τάση στα καρέ ακούει στο όνομα lob (long + bob) και δεν είναι παρά ένα μακρύ καρέ. Με φράντζα αποκτά πιο sexy, grunge αέρα.

8#Μεσαίου μήκους μαλλιά


Το μεσαίο μήκος επιστρέφει για εσένα που αγαπάς τα μακριά μαλλιά, αλλά δεν θέλεις ασχολείσαι. Εύκολα στο styling, σου λύνουν τα χέρια.

9#Αυστηρές αφέλειες



Ταιριάζουν περισσότερο σε μακριά πρόσωπα, καθώς σε οβάλ και τετράγωνα το αποτέλεσμα μπορεί να δείχνει πιο αυστηρό και σκληρό.

10#Ασύμμετρο καρέ



Ήταν και εξακολουθεί να είναι huge trend. Το ασύμμετρο κόψιμο δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο καρέ.

Πηγή:beauty-secrets.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αφέλειες: Η τάση στα μαλλιά για το 2017! Τα χτενίσματα που θα σε ξετρελάνουν!

Αυτό είναι το haircut που κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Έχεις μαύρους κύκλους; Τι να κάνεις για να τους εξαφανίσεις!