6 μοδάτοι τρόποι για να εντυπωσιάσετε με το look των μαλλιών σας στην παραλία!

6 μοδάτοι τρόποι για να εντυπωσιάσετε με το look των μαλλιών σας στην παραλία!
Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει, και τα μπάνια μπαίνουν και πάλι στη ζωή μας... Όλα έτοιμα, αλλά είναι κάτι που μας προβληματίζει όλες! Τι θα γίνει με αυτό το μαλλί;Εμείς εδώ σας έχουμε, κάποιες ιδέες για το look στη παραλία. Διαβάστε παρακάτω...

Wet look


Ίσως η καλύτερη επιλογή για να δείχνετε περιποιημένη και στην παραλία. Αρκεί να απλώσετε λίγο αφρό στα μαλλιά σας και να τα «φορμάρετε» με τα χέρια σας.


Μισά-μισά


Ιδανικό χτένισμα αν έχετε μακριά μαλλιά. Βρέξτε τις ρίζες των μαλλιών σας και εφαρμόστε λίγο αφρό, ώστε να δίνουν την αίσθηση του «βρεγμένου». Κάντε μια χωρίστρα στη μέση και πιάστε με ένα λαστιχάκι τα μισά.


Χαλαρός κότσος


Πιάστε με γρήγορες κινήσεις έναν κότσο ψηλά και στερεώστε τον με ένα λαστιχάκι. Μπορείτε να φτιάξετε δύο μικρούς κότσους. Αφήστε ακόμη, ανέμελες τούφες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού σας.


Λουλουδάτος κότσος


Το αγαπημένο σας λουλούδι-κοκαλάκι μπορείτε να το φορέσετε και στην παραλία, αρκεί να υιοθετήσετε ένα ελαφρώς ατημέλητο χτένισμα. Πιάστε έναν χαλαρό κότσο χαμηλά και βάλτε το λουλούδι στα μαλλιά σας, με κλίση ελαφρώς προς τα δεξιά ή τα αριστερά, ώστε να φαίνεται όταν σας κοιτάζουν από μπροστά.


Αλογοουρά με θηλιά


Κάνετε μια χωρίστρα στη μέση και πιάνετε τα μαλλιά σας σε χαμηλή αλογοουρά, πάνω από τον αυχένα. Βάζετε ένα λαστιχάκι για να τη σταθεροποιήσετε και το τραβάτε ελαφρά προς τα έξω ώστε να δημιουργήσετε μια θηλιά, από την οποία θα περάσετε την αλογοουρά.


Κότσος με μπαντάνα


Επιλέγετε την αγαπημένη σας μπαντάνα και αφού κάνετε τα μαλλιά σας αλογουρά ή ψηλό κότσο, φοράτε την μπαντάνα σαν κορδέλα μαλλιών.Δείτε ακόμη στο youweekly.gr:

Step by Step: Πώς θα κάνεις το ηλιοκαμένο μακιγιάζ σε χρόνο dt!

Μακιγιάζ: Τα Do’s & Dont’s της παραλίας που πρέπει να ξέρουμε!

Το μυστικό μου για ένα λαμπερό και λευκό χαμόγελο…