Η Μαρία Άννα Δασκαλάκη... μπορεί να παγώσει τον χρόνο!

Η Μαρία Άννα Δασκαλάκη... μπορεί να παγώσει τον χρόνο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΉΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΤΌ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ MOST WANTED ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ...

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στην πλαστική χειρουργική. Ποιες είναι οι νέες τάσεις;

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η πλαστική χειρουργική δεν αφορά μόνο στην αισθητική πλευρά που είναι ευρέως γνωστή αλλά και στη μικροχειρουργική και στην απο κατάσταση μετά από καρκίνο. Τα τελευταία χρόνια, η εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς είναι ραγδαία και πολύ σημαντική.

Ποια ηλικία είναι η κατάλληλη για να γίνει μια πλαστική επέμβαση;

Δεν υπάρχει ηλικία για τις πλαστικές επεμβάσεις. Το θέμα είναι αν το χρειάζεται ο ασθενής ή όχι. Σημαντικό επίσης είναι όσοι θέλουν να προβούν σε μια πλαστική επέμβαση να το κάνουν μόνο αν το θέλουν οι ίδιοι, για να αισθανθούν εκείνοι καλύτερα και να μην ακούν τι λέει ο περίγυρος.

Τι σας ζητούν περισσότερο οι γυναίκες;

Οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο να κρύψουν τα σημάδια του χρόνου, οπότε όσες φοβούνται το χειρουργείο προτιμούν τo botox και το υαλουρονικό, ενώ οι υπόλοιπες το face lift. Όσον αφορά στο σώμα, ζητούν την αυξητική μαστών και την κοιλιοπλαστική.

Υπάρχει ενδιαφέρον από τους άνδρες για τις πλαστικές επεμβάσεις;

Φυσικά, υπάρχει ενδιαφέρον και από τους άνδρες, οι οποίοι ζητούν κυρίως το facelift και το botox, την κοιλιοπλαστική αλλά και την αποτρίχωση με laser.

ΘΑΛΗ ΜΙΛΗΣΙΟΥ 13, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, Τ. 210 8002495