#ΝΟΤ! Aυτό είναι το νέο trend στα μαλλιά για το 2018 και είναι απαίσιο!

#ΝΟΤ! Aυτό είναι το νέο trend στα μαλλιά για το 2018 και είναι απαίσιο!

Οι αφέλειες είναι ένα διαχρονικό κούρεμα το οποίο ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα και προσδίδει απίστευτο στιλ.

Εάν έχεις κόψει αφέλειες, τότε θα έχεις βιώσει αυτή τη μαγική στιγμή που μακραίνουν όσο τις θέλεις, σε περίπτωση που ήταν πιο λίγο πιο κοντά κομμένες από αυτό που ήθελες και είχες στο μυαλό σου. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Khloe Kardashian VS Ελένη Μενεγάκη: Έκαναν το ίδιο χτένισμα! Σε ποια πάει περισσότερο;

Αυτά τα τόσα λίγα εκατοστά μάκρους κάνουν τις αφέλειες σου ακριβώς όπως τις είχες φανταστεί. Φέτος, το red carpet και η μόδα (που ξεκινάει συχνά από το κόκκινο χαλί!) προτείνουν αφέλειες οι οποίες μέχρι στιγμής πιθανότατα να ήταν ο χειρότερος εφιάλτης σου! Το νέο trend λέγεται "baby bangs" και είναι ακριβώς αυτό, αφέλειες πολύ, μα πολύ, κοντά κομμένες, αρκετά μακριά από τα φρύδια. Το νέο ρετρό trend έχει διχάσει τον κόσμο της ομορφιάς, της μόδας και όχι μόνο καθώς είναι ένα κούρεμα που αδιαμφισβήτητα ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις.

Αρκετές διάσημες σταρ επέλεξαν να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί με το νέο τους κούρεμα. Η Emma Roberts ήταν η πρώτη η οποία «τόλμησε» τα baby bangs διχάζοντας τους θαυμαστές της και προκαλώντας αρκετά αρνητικά και περιπαικτικά σχόλια σχετικά με το κούρεμα της, ενώ ακολούθησαν η Emma Watson, η Alison Sudol η Sofia Boutella και η Bella Hadid.

Δείτε επίσης: Τα ombre χείλη της Δούκισσας Νομικού είναι το νέο hot trend στο μακιγιάζ! Πώς θα αντιγράψεις το look της!

Εσύ θα έκοβες baby bangs;