Το neon glow ήρθε για να μείνει - Ετοιμαστείτε γιατί αποτελεί το next "hot" trend

Θα το τολμήσετε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Το neon glow ήρθε για να μείνει - Ετοιμαστείτε γιατί αποτελεί το next

Το neon glow ήρθε για να μείνει και σίγουρα θα προκαλέσει αρκετά σχόλια! Ετοιμαστείτε γιατί αποτελεί το next "hot" trend της σεζόν, που πολλοί οίκοι μόδας έχουν αρχίσει να εντάσσουν ήδη στις κολεξιόν τους.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, μιας και τέτοιου είδους μακιγιάζ συνηθίζεται σε πιο διασκεδαστικές εκδηλώσεις και festival, όπως η coachella, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό έχει αλλάξει.

Αυτό το σύγχρονο trend, όπως παρουσιάζεται στο show του Jonathan Cohen SS20, έχει ως σλόγκαν το "ομορφιά για όλους" - ανθρώπους και εποχές -, σε αντίθεση με την επανάληψη του φεστιβάλ, που πλέον δεν προκαλεί τόσο εντύπωση. Αν θες και εσύ να λάμψεις λοιπόν έχουμε τα τέλεια καλλυντικά, που θα σε κάνουν να λάμψεις είτε με υπερβολή, είτε χωρίς.

Ποια είναι αυτά; Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω αυτά που μας προτείνουν οι ειδικοί του χώρου. Πάρτε χαρτί και μολύβι και ετοιμαστείτε για ψώνια.

Too Faced Born This Way Highlighting Palette

neon glow highlighter

The Gypsy Shrine Neon Pigment στην απόχρωση Gaia

neon glow σκιά

Origins Pretty στην απόχρωση Bloom Foundation

neon glow βάση

Chanel Rouge Allure Ink στην απόχρωση Euphorie

neon glow κραγιόν

Αν θες να βοηθήσεις το πρόσωπό σου, ώστε να παραμείνει λαμπερό, τότε προτεραιότητα είναι να βρεις την ιδανική μάσκα που θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ανά πάσα στιγμή και χωρίς "κίνδυνο". Ποια είναι αυτή; Η CAPTURE DREAMSKIN - 1-minute mask - youth-perfecting mask της Dior, που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, και εφαρμόζεται μετά το λούσιμο, που έχουν ανοίξει και οι πόροι στο δέρμα σου.

neon glow dior

Για το τέλος, κρατάμε και μερικά αρώματα ώστε να λάμψετε με neon glow και με την μυρωδιά σας

Και πιο συγκεκριμένα έχουμε κολόνιες για όλα τα γούστα, από πιο φρουτένια, έως και πιο λουλουδάτα. Τρέξε να τα δοκιμάσεις και να επιλέξεις το ιδανικό για σένα. Για εσάς που ενδιαφέρεστε, όλα αυτά θα τα βρείτε στα sephora, (τόσο τα καλλυντικά, όσο και τις κολόνιες). Επίσης βρήκαμε τα πιο τέλεια κόκκινα "φλογερά" κραγιόν της αγοράς. Σταματήστε ότι κάνετε και δώστε προσοχή για να αποκτήσετε και εσείς χείλη όπως η Scarlett Johansson.

Dolce and Gabbana Fruit Collection Eau de Toilette

neon glow άρωμα

Jo Malone Lavenderland Colognes

neon glow κολόνια

Tom Ford Rose Prick Eau de Parfum

neon glow tom ford