Μαλλιά και μακιγιάζ σαν της Ελένης Τσολάκη: Τα προϊόντα του γήινου make-up και του χαμηλού ponytail της

Τόλμησε το και εσύ

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Μαλλιά και μακιγιάζ σαν της Ελένης Τσολάκη: Τα προϊόντα του γήινου make-up και του χαμηλού ponytail της

Η πανέμορφη παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη λατρεύει το γήινο μακιγιάζ με ένταση στο βλέμμα, το οποίο υιοθετεί εντός και εκτός πλατό. Μάλιστα, πολύ συχνά συνδυάζει το συγκεκριμένο make-up look με υπέρκομψα χαμηλά ponytail, όπως εδώ. Δες πώς θα την αντιγράψεις κι εσύ!

Ελένη Τσολάκη

How to

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου εφάρμοσε μια ιδέα από έναν αντιρυτιδικό ορό και αφού απορροφηθεί καλά άπλωσε την κρέμα ημέρας σου. Στη συνέχεια κάλυψε τυχόν ατέλειες με ένα υγρό concealer και με ένα υγρό ρουζ τόνισε τα ζυγωματικά σου. Μόλις τελειώσεις, περίγραψε τα πάνω και κάτω βλέφαρα με ένα καφέ μολύβι ματιών και μετά εφάρμοσε μια δαμασκινί σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, συμπληρώνοντας με μερικές στρώσεις μαύρης μάσκαρας. Για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό lipgloss σε ροζ απόχρωση, που θα δώσει την απαραίτητη λάμψη. Τέλος, σε ό,τι αφορά στο χτένισμά σου, μάζεψε τα μαλλιά σου, στα οποία θα έχεις εφαρμόσεις πριν λίγο αφρό για ένα κυματιστό εφέ, σε μια χαμηλή αλογοουρά. Τέλος στερέωσέ την σφικτά με ένα λαστιχάκι, αφήνοντας μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά. Είσαι έτοιμη!

Tip

Χρησιμοποίησε ένα τζελ φρυδιών για να δημιουργήσεις το επιθυμητό σχήμα. Με αυτό τον τρόπο θα αναδείξεις τα δυνατά χαρακτηριστικά σου, σχηματίζοντας την τέλεια «κορνίζα» για το πρόσωπό σου.