Bear Fruits: Οι φρουτένιες μάσκες μαλλιών με σκουφάκι είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα!

Ζήσε την πιο fun εμπειρία στη φροντίδα των μαλλιών

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Bear Fruits: Οι φρουτένιες μάσκες μαλλιών με σκουφάκι είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα!

Υπέροχες συνθέσεις με μοναδικά φρουτένια αρώματα, που συνοδεύονται από χαριτωμένα επαναχρησιμοποιούμενα σκουφάκια μαλλιών σε απίθανα σχέδια και σχήματα. Ο λόγος για τις μάσκες μαλλιών Bear Fruits, που ήρθαν πια και στη χώρα μας για να μετατρέψουν την περιποίηση των μαλλιών σου σε μια απλαυστική και χαλαρωτική εμπειρία!

Bear Fruits

Οι μάσκες μαλλιών Bear Fruit, εμπνευσμένες από την Κορέα, προσφέρουν μοναδική φροντίδα -έως και 30 λεπτά- μετά το λούσιμο για κάθε τύπο μαλλιών και ανάγκη!

Η σειρά Bear Fruits περιλαμβάνει: τη μάσκα μαλλιών Magical Unicorn για φυσική υγρασία και ενυδάτωση, την Flamingo για μαλακά και απαλά μαλλιά, την Strawberry για ευκολοχτένιστα, λαμπερά μαλλιά, την Pineapple για αποτοξίνωση και ανανέωση, την Avocado για επανόρθωση και περιποίηση και την Coconut για φυσική υγρασία και ενυδάτωση.

To how to της εφαρμογής

Λούσε τα μαλλιά σου και μετά εφάρμοσε τη μάσκα μαλλιών από τα μήκη μέχρι τις άκρες των μαλλιών σου. Στη συνέχεια φόρεσε το σκουφάκι και χαλάρωσε για 30 λεπτά. Ξέπλυνε στο ντους και τα μαλλιά σου είναι έτοιμα για να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου χτένισμα.

Bear Fruits

Bear Fruits