Tο ψηλό σινιόν ή αλλιώς top-knot αποκτά μια μοντέρνα πινελιά και γίνεται το απόλυτο trendy χτένισμα!

Ανακάλυψε το modern top-knot

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @Rosie Huntington-Whiteley, @Karlie Kloss, @Jennifer Lopez
Instagram: @Rosie Huntington-Whiteley, @Karlie Kloss, @Jennifer Lopez

Εύκολο, γρήγορο και κλασικό, το ψηλό σινιόν ή αλλιώς top-knot, αποκτά μια μοντέρνα πινελιά και γίνεται το απόλυτο trendy χτένισμα, που ήρθε για να μείνει! Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα, ενώ ακόμη χαρίζει ένα μοναδικό lifting αναδεικνύοντας έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Πως να πετύχεις το ψηλό σινιόν ή top-knot

Χτένισε τα μαλλιά σου με μια βούρτσα ή μια χτένα και μετά μάζεψέ τα ψηλά πίσω σε μια αλογοουρά. Μόλις το κάνεις στριφογύρισέ την γύρω από το λαστιχάκι με το οποίο την έχεις σφίξει και τοποθέτησε μερικές τσιμπιδάκια για να στερεώσεις το σινιόν και είσαι έτοιμη! Εάν θέλεις να αποφύγεις τα σπασίματα της τρίχας χρησιμοποίησε ένα απαλό scrunchie, που θα το κάνει το hair-look ακόμη πιο trendy! (Δες τα χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες)

Φρόντισέ τα σωστά!

Το μυστικό για αναδείξεις το συγκεκριμένο χτένισμα βρίσκεται στην κατάλληλη περιποίηση των μαλλιών σου. Γι'αυτό το λόγο επίλεξε τα προϊόντα μαλλιών που ταιριάζουν καλύτερα στον τύπο τους (ξηρά, κανονικά, λιπαρά κ.λπ.) και μην αμελείς τη συστηματική τους φροντίδα.

Δες τα προϊόντα και τα εργαλεία που χρειάζεσαι