Η Estée Lauder λανσάρει το νέο και ανανεωμένο της κραγιόν

Το νέο Pure Color Lipstick χαρίζει εντυπωσιακό χρώμα διαρκείας & φροντίζει τα χείλη σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Η Estée Lauder λανσάρει το νέο και ανανεωμένο της κραγιόν

Eμπλουτισμένο με το φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα Moisture Lock, το νέο κραγιόν Pure Color Lipstick της Estée Lauder χαρίζει εντυπωσιακό χρώμα, που διαρκεί για ώρες, ενώ παράλληλα φροντίζει τα χείλη σου.

Με σύνθεση που διαρκεί και χρώμα που παραμένει αναλλοίωτο έως και 10 ώρες το νέο κραγιόν δεν "σπάει" και δεν στεγνώνει ενώ η ενυδατική του φόρμουλα εξασφαλίζει μα άνετη εφαρμογή πάνω στα χείλη σου. (δες εδώ και ένα kissproof, αδιάβροχο & transfer-proof κραγιόν)

Η πολύτιμη σύνθεση του νέου Pure Color Lipstick

Το σύμπλεγμα Moisture Lock περιλαμβάνει συστατικά φυσικής προέλευσης που φροντίζουν την επιδερμίδα. Συγκεκριμένα, περιέχει: έναν συνδυασμό από ισχυρά έλαια (έλαιο από σπόρους κόκκινου βατόμουρου, έλαιο από σπόρους meadowfoam και έλαιο από σπόρους βερίκοκου) που περιποιείται και θρέφει τα χείλη. Έτσι, μαζί με το Salicornea Herbacea της σύνθεσης- ένα θαλάσσιο φυτό- διατηρεί την ενυδάτωση και την αίσθηση άνεσης στα χείλη σου για ώρες.

Το ολοκαίνουργιο κραγιόν θα το βρεις σε 80 αποχρώσεις, οι οποίες κολακεύουν όλους τους τόνους της επιδερμίδας με matte, creme και lustre αποτέλεσμα για πλούσιο και έντονο χρώμα με μία μόνο εφαρμογή.
(δες εδώ και 3+1 αποχρώσεις κραγιόν που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου)

pure color lipstick

Σημείωσε ότι η νέα χρυσή συσκευασία με το εμβληματικό μεταλλικό μαγνητικό καπάκι που κουμπώνει τέλεια θα γίνει το τέλειο luxury εργαλείο για το μακιγιάζ σου.