The Big Bang Theory: Αυτό είναι το πιο καυτό hair-look trend αυτού του καλοκαιριού

Αναβάθμισε την εμφάνισή σου υιοθετώντας το

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @ jlo, @juliaroberts
Instagram: @ jlo, @juliaroberts

Αυτό το καλοκαίρι οι μακριές αφέλειες κάνουν δυναμικό comeback και γίνονται το big trend της σεζόν με την αγαπημένη ποπ σταρ Jennifer Lopez αλλά και τη χολιγουντιανή ηθοποιό Julia Roberts να μας δείχνουν το δρόμο υιοθετώντας το συγκεκριμένο χτένισμα, που πολύ πολύ γρήγορα έγινε viral στο Instagram. (δες εδώ και 3 τρόπους για να δημιουργήσεις ψεύτικες αφέλειες)

Εμπνεύσου λοιπόν από τις celebrities και influencers που το έχουν ήδη δοκιμάσει και τόλμησέ το αφού φυσικά εφοδιαστείς με τα κατάλληλα προϊόντα που σου προτείνουμε! (δες και 10 από τα καλύτερα προϊόντα για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα και μακιγιάζ)

Γιατί να το επιλέξεις τις μακριές αφέλειες για το καλοκαιρινό σου look

Οι μακριές και ελαφρώς ασύμμετρες αφέλειες είναι ένας εύκολος και έξυπνος τρόπος για να αναβαθμίσεις το hair-look σου χαρίζοντάς του μια σούπερ girly και μοντέρνα πινελιά, που είναι ιδανική γι' αυτήν την εποχή. Μάλιστα, το μήκος τους θα σε διευκολύνει αρκετά αφού ακόμη και εάν τις βαρεθείς μπορείς με ένα αξεσουάρ μαλλιών, όπως ένα τσιμπιδάκι, να δημιουργήσεις ένα κοριτσίστικο χτένισμα μαζεύοντάς τες δεξιά και αριστερά. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι είναι ιδανικές ακόμη και για στιλάτα updos.

megan fox
Instagram: @meganfox

Φροντίδα εκ των έσω

Το συγκεκριμένο χτένισμα προϋποθέτει πλούσιο όγκο και πυκνότητα στα μαλλιά σου. Γι' αυτό το λόγο εμπλούτισε τη διατροφή σου με ένα ειδικό συμπλήρωμα, το οποίο περιέχει πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά, που θα ενδυναμώσουν και θα τονώσουν την τρίχα προσφέροντας μοναδικό όγκο.

Δες τα προϊόντα που θα χρειαστείς για τέλεια φροντίδα & styling