Dua Lipa: Aπό την Ελλάδα στην πρεμιέρα της «Barbie» στο Λονδίνο πιο λαμπερή από ποτέ!

H σούπερ σταρ έστρεψε όλα τα βλέμματα της με το sequin floral slip φόρεμα που επίλεξε, το οποίο και συμπλήρωσε με ένα sleek ponytail!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: @dualipa
Instagram: @dualipa

Μετά το ταξίδι της για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, η Dua Lipa βρέθηκε αρχικά στο Λος Άντζελες για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Barbie» και λίγες ημέρες αργότερα στο Λονδίνο για το ίδιο λόγο κλέβοντας κυριολεκτικά τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική της εμφάνιση και το σούπερ beauty look της.

Για την πρεμιέρα στην βρετανική πρωτεύουσα, η πανέμορφη τραγουδίστρια, που έχει γράψει το soundtrack «Dance The Night» της «Barbie», ενώ στην ταινία υποδύεται την γοργόνα Barbie, φόρεσε ένα sequin floral φόρεμα με μοτίβο λουλούδια και λεπτομέρειες από αλυσίδες που σχεδίασε με την Donatella Versace για Οίκο Versace. (δες και με ποιόν Έλληνα σκηνοθέτη είναι τρελά ερωτευμένη η τραγουδίστρια)

Η Dua Lipa πιο λαμπερή από ποτέ στην πρεμιέρα της «Barbie» στο Λονδίνο

Όσο για το beauty look της; H εντυπωσιακή σταρ επίλεξε ένα ψηλό sleek ponytail που αναδείκνυε την μοναδική αυτή δημιουργία, ενώ για το μακιγιάζ της προτίμησε γήινους και ροζ τόνους σε χείλη και ζυγωματικά τονίζοντας τα βλέφαρά της με έντονες μακριές βλεφαρίδες. Τελική πινελιά; Το υπέροχο γαλλικό μανικιούρ της με ροζ βάση, που έδινε μια girly barbiecore νότα στην εμφάνισή της. (διάβασε για το Barbiecore make-up και τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να πετύχεις)

dua lipa
Instagram: @dualipa

Λίγα λόγια για την ταινία

Στην ταινία «Barbie», η οποία έχει προϋπολογισμό 100 εκατομμυρίων δολαρίων και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στην Ελλάδα στις 20/07, η Barbie (Margot Robbie) και ο Ken (Ryan Gosling) ταξιδεύουν στον πραγματικό κόσμο προκειμένου να βρουν το πραγματικό νόημα της ευτυχίας.

dua lilpa
Instagram: @dualipa