Herrera Beauty: Ανακάλυψε το νέο Good Girl Maxi Glaze lipstick που θα γίνει το must-have για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!

Το νέο κραγιόν είναι η νέα beauty άφιξη του πολυτελούς Οίκου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
 Herrera Beauty: Ανακάλυψε το νέο Good Girl Maxi Glaze lipstick που θα γίνει το must-have για το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!

Έντονο χρώμα στα χείλη, ομοιόμορφη κάλυψη και τελείωμα που διαρκεί έως και 12 ώρες... λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά του νέου κραγιόν Good Girl Maxi Glaze lipstick που φέρει την υπογραφή της Herrera Beauty. (δες και την πρώτη συλλογή σκιών της Herrera Beauty)

To ολοκαίνουργιο κραγιόν, υπόσχεται να χαρίσει στα χείλη σου σούπερ λάμψη και πλούσια ενυδάτωση μέσα από μια ελκυστική συσκευασία που θα γίνει σίγουρα το must-have για το νεσεσέρ σου. (δες και πως να γεμίσεις το νεσεσέρ σου χωρίς να ξοδέψεις παραπάνω από 20 ευρώ ανά προϊόν)

H πολύτιμη σύνθεση του νέου κραγιόν Good Girl Maxi Glaze της Herrera Beauty

Με ανάλαφρη, βελούδινη υφή, σε μορφή bullet, το νέο κραγιόν γλιστρά με ευκολία στα χείλη σου κάνοντας την εφαρμογή κυριολεκτικά παιχνιδάκι! Σημείωσε ότι το Good Girl Maxi Glaze προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση, ενώ χαρίζει άνεση στα χείλη που διαρκεί έως και για 8 ώρες.

herrera beauty κραγιόν

Ειδικότερα, η μοναδική του φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με το σήμα κατατεθέν Good Girl Complex της Herrera Beauty, που περιέχει ενεργά συστατικά και φυσικό κερί, που κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά, ενώ ακόμη φαίνονται έως και 160% πιο λαμπερά και 20% πιο ενυδατωμένα μετά από 1 μήνα συστηματικής χρήσης!

Η πολυτελής σχεδίαση

Το Good Girl Maxi Glaze lipstick κλείνεται σε μια λεπτή υπέρκομψη θήκη που θυμίζει την υφή του δέρματος για να ταιριάζει με το εμβληματικό μπουκάλι stiletto του αρώματος Good Girl. Συνδύασέ το με τη μαύρη φούντα στη μαγνητική του βάση, αρωμάτισέ τη με το Good Girl (Good Girl Blush ή Very Good Girl για τη ροζ και κόκκινη εκδοχή) και στη συνέχεια πρόσθεσε τον κομψό κρίκο Herrera και τοποθέτησε το Jasmine charm. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, όπως το νέο Bad Boy charm σε σχήμα κεραυνού δημιουργώντας κάτι μοναδικό που αντικατοπτρίζει απόλυτα το προσωπικό σου στυλ.

herrera beauty κραγιόν

Θα το βρεις σε 11 αποχρώσεις από κόκκινες μέχρι ροζ, nude και καφέ.

Info

Τα προϊόντα Herrera Beauty διατίθενται αποκλειστικά στο Attica Golden Hall και online στο αντίστοιχο eshop.