H Kendall Jenner είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της L'Oréal Paris που όλοι περιμέναμε!

To πανέμορφο μοντέλο προστίθεται στη οικογένεια του δημοφιλούς brand καλλυντικών

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
H Kendall Jenner είναι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της L'Oréal Paris που όλοι περιμέναμε!

Η πανέμορφη και ταλαντούχα Kendall Jenner είναι η νέα παγκόσμια brand ambassador της L'Oréal Paris! Την συγκεκριμένη ανακοίνωσε έκανε το ίδιο το τοπ μόντελ μέσα από τον λογαριασμό του στον Instagram όσο και το brand, που θεωρεί ότι η κούκλα Kendall είναι η ενσάρκωση όλων όσων πρεσβεύει η Gen-Z, καθώς γνωρίζει καλά τον εαυτό της, διαχειρίζεται σωστά την εικόνα της και εμπνέει τους άλλους να κάνουν το ίδιο. (δες εδώ και για ένα νέο premium skincare brand)

Τι λέει η Kendall Jenner για τη συνεργασία της με την L'Oréal Paris;

«Είναι τιμή μου να είμαι μέλος μιας νέας ομάδας ισχυρών, δυναμικών γυναικών και να μπορώ να πω αυτή την εμβληματική λέξη: Αξίζω. Το να γίνω μέλος της οικογένειας της L'Oréal Paris και να έχω την ευκαιρία να ενσαρκώσω όλα όσα αντιπροσωπεύει το brand, μοιάζει με μια πραγματική στιγμή όπου ολοκληρώνεται ένας κύκλος», τονίζει το πανέμορφο μοντέλο. (διάβασε εδώ και για το κίνημα STAND UP στο οποίο συμμετέχει η L’Oréal Paris)

Kendall jenner

Μάθε λίγα περισσότερα για την Kendall Jenner

Γεννημένη στο Λος Άντζελες το 1995, η Kendall είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο και μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως. Από το 2007, μαζί με τις αδελφές της έχει πιστό κοινό που την ακολουθεί ευλαβικά σε κάθε της βήμα. Ξεκινώντας το μόντελινγκ, σε ηλικία 13 ετών, είχε ήδη καταφέρει τόσα πολλά μέχρι τα 22 της, αφού έχει περπατήσει στα catwalks μεγάλων Οίκων μόδας, ενώ έχει συνεργαστεί και με μερικά από τα πιο ισχυρά brands του κόσμου.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι αποτελεί παράδειγμα αλληλοϋποστήριξης και γυναικείας αλληλεγγύης. Μακριά από τις κάμερες, κάθε μέλος της οικογένειας της έχει διαμορφώσει την πορεία του, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τους άλλους στη δική τους. Η καθεμία έχει τη δική της ταυτότητα, χαράσσοντας τις μοναδικές της ιστορίες, ενώ ταυτόχρονα δείχνει πώς οι γυναίκες μπορούν να αναπτυχθούν μαζί και να ανεβάσουν η μία την άλλη.