Summer updo: To σούπερ stylish χτένισμα που θα αναβαθμίσει τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Βρες την εκδοχή που σου ταιριάζει και υιοθέτησέ το με τα κατάλληλα προϊόντα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Alessandra Ambrosio, Hailey Bieber
Instagram: Alessandra Ambrosio, Hailey Bieber

To επιμελώς ατημέλητο bun updo αποτελεί ένα εύκολο και κομψό hair-look που θα σε κρατήσει δροσερή ακόμη όταν ο υγράργυρος χτυπάει κόκκινο μέσα από μια φινετσάτη εμφάνιση. (δες και τα καλύτερα summer tips του colorist & hair-expert, Γιώργου Δέμου για υγιή & λαμπερά μαλλιά το καλοκαίρι)

Στα plus του; Θα χρειαστείς μόνο ένα λαστιχάκι ή ένα trendy κλάμερ για να το υιοθετήσεις και ελάχιστα προϊόντα styling. Απαραίτητη προϋπόθεση; Να είναι καλοφροντισμένα με τα σωστά προϊόντα περιποίησης, ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου. (ανακάλυψε και τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να προστατέψεις τα μαλλιά σου κάτω από τον ήλιο)

Βρες την εκδοχή του summer updo που σου ταιριάζει

Χαλαρό και messy ή κομψό και sleek το bun updo ταιριάζει πραγματικά σε όλες. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις την παραλλαγή που σου ταιριάζει, ανάλογα με την περίσταση και να δημιουργήσεις ένα σούπερ καλοκαιρινό hair-look που ξεχωρίζει!

Josephine Skriver
Instagram: Josephine Skriver

Βάλε φρένο στο φριζάρισμα

Εφάρμοσε μερικές σταγόνες από ένα έλαιο μαλλιών κατά μήκος των μαλλιών σου για να τιθασεύσεις τυχόν φριζάρισμα. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά σου θα είναι λεία και απαλά αναδεικνύοντας το συγκεκριμένο hair-look.

Τι θα χρειαστείς για να το πετύχεις