ΜΕΓΑ Hygiene KIDS – Εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο!

Για την καλή υγιεινή των χεριών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΜΕΓΑ Hygiene KIDS – Εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο!

Οι σύγχρονες ανάγκες όπως προέκυψαν μετά την πανδημία του κορωνοϊού, επηρέασαν σημαντικά και την υγιεινή προστασία μικρών και μεγάλων, καθιστώντας την ανάγκη για συχνό και αποτελεσματικό καθαρισμό επιτακτική.

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, μια εταιρεία αδιαπραγμάτευτης εμπιστοσύνης, με ηγετική θέση, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς τομείς, αυτόν της προσωπικής υγιεινής, δεν σταματά να αφουγκράζεται τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές ανάγκες, να ερευνά και να καινοτομεί. Με πολυετές know-how, φέρνει μαζί της αξιοπιστία, κύρος, ποιότητα και τώρα λανσάρει προϊόντα με μοναδικές καινοτομίες και στην αγορά των κρεμοσάπουνων. Με ειδική μέριμνα για τα παιδιά, σχεδίασε προσεκτικά το νέο παιδικό εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS, που σκοπό έχει να βοηθήσει τα παιδιά να εντάξουν ορθές συνήθειες καλής υγιεινής των χεριών από νωρίς στην καθημερινότητά τους.

mega κρεμοσάπουνο

Το νέο παιδικό εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο MΕΓΑ Hygiene KIDS, αποτελεί μια μοναδική καινοτομία για την ελληνική αγορά. Χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή του αλλάζει χρώμα από μπλε σε λευκό όταν τα χεράκια έχουν πλυθεί σωστά! Εμπλουτισμένο με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, με γλυκερίνη και φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, προσφέρει απαλό καθαρισμό και αίσθηση ενυδάτωσης. Έχει απίθανο άρωμα φρούτων που τα παιδιά σίγουρα θα λατρέψουν και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Το παιδικό εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο MΕΓΑ Hygiene KIDS, πολύτιμος σύμμαχος υγιεινής προστασίας των παιδιών, μετατρέπει το πλύσιμο των χεριών σε μια διασκεδαστική, εκπαιδευτική διαδικασία!

Μάθε να πλένεις τα χέρια σου… μαγικά!