Mermaid hair: Το καλοκαιρινό hair trend που εξακολουθεί να είναι viral και φέτος το φθινόπωρο!

Ανακάλυψε πως το υπέροχο αυτό χτένισμα μεταμορφώνεται για τη νέα σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Taylor Hill, Romee Strijd
Instagram: Taylor Hill, Romee Strijd

Μπορεί να άφησες για λίγο το καλοκαίρι πίσω σου αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις και τα αγαπημένα σου summer hair-looks, που τόσο αγάπησες. (δες και έναν οδηγό φροντίδας για βελούδινο σώμα μετά τις διακοπές)

Έτσι, το mermaid hair (σπαστά μαλλιά, τύπου γοργόνας) εξακολουθεί να είναι μια καυτή τάση και για τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, που μπορείς να πετύχεις με λίγες κινήσεις και ελάχιστα προϊόντα styling. (εδώ θα δεις και το υπέροχο glam bronze look που υιοθέτησε πρόσφατα η Φελίσια Τσαλαπάτη)

Πως να υιοθετήσεις εύκολα & απλά το Mermaid hair

Ψέκασε σε νωπά μαλλιά ένα mist hair spray και μετά στέγνωσέ τα με το σεσουάρ-στον κρύο αέρα- χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα σου για να δημιουργήσεις αυτό το επιμελώς ατημέλητο κυματιστό εφέ. Μόλις τελειώσεις μπορείς να εφαρμόσεις λίγο έλαιο για λάμψη στις άκρες των μαλλιών σου για ένα λείο και απαλό αποτέλεσμα.

Alessandra Ambrosio
Instagram: Alessandra Ambrosio

Φρόντισέ τα σωστά

Η κατάλληλη περιποίηση είναι το Α και το Ω για να αναδείξεις το συγκεκριμένο χτένισμα. Εφοδιάσου λοιπόν με τη σωστή σειρά φροντίδας, που θα δώσει στα μαλλιά σου την απαραίτητη θρέψη και ενυδάτωση για ένα υγιές και φρέσκο hair-look!

Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να το πετύχεις