Animalique: To άρωμα που βουτάει στα πιο πρωτόγονα ένστικτα!

θα σε φέρει σε επαφή με την άγρια πλευρά σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Animalique: To άρωμα που βουτάει στα πιο πρωτόγονα ένστικτα!

H Byredo συμπληρώνει την αρωματική της οικογένεια με ένα νέο Eau de Parfum άρωμα. Το ολοκαίνουργιο άρωμα Animalique είναι η νέα πρόταση από τον Οίκο, που υπόσχεται να σε φέρει ακόμη πιο κοντά με την άγρια πλευρά σου. (δες και τη νέα αρωματική δημιουργία του Tom Ford που μυρίζει τριαντάφυλλο)

Μάθε για το νέο άρωμα Animalique της Byredo

Η πολυεπίπεδη σύνθεσή του αρώματος μεταμορφώνεται από τις λαμπερές νότες εσπεριδοειδών στην κορυφή, σε ζεστά, αισθησιακά λουλούδια, πριν κάνει την τελική βουτιά στην ανήμερη ατμόσφαιρα του suede, του κεχριμπαριού και των φύλλων καπνού. Tο Animalique είναι ένα άρωμα για τους πολλούς εαυτούς σας, οι οποίοι αποτελούν μια ιστορία που ξεδιπλώνεται πάντα και για πάντα.

byredo

O Ben Gorham, Founder & Creative Director, Byredo είπε χαρακτηριστικά για τη νέα δημιουργία του Οίκου:

«Θέλησα να εμβαθύνω στο στοιχείο που μοιραζόμαστε όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας: την αυθεντική ουσία μας και τα πρωτόγονα ένστικτα. Είναι το concept που θέλει ένα spirit animal να ενυπάρχει στα βάθη των πιο αληθινών εαυτών μας»

Λίγα λόγια για την καμπάνια του αρώματος

Η καμπάνια του εμπνέεται από τον makeup artist Kabuki Starshine. O ιδρυτής της Byredo, Ben Gorham, ερωτεύτηκε το iconic πορτρέτο που φωτογράφησε ο Richard Burbridge και επιμελήθηκε ο Kabuki, το οποίο είναι βασισμένο σε μια από τις clubbing περσόνες του-ένα ανδρόγυνο υβρίδιο ανθρώπου-σαύρας, που εκρφάρζει τον ενθουσιασμό και την εξτραβαγκάντσα της νυχτερινής ζωής της Νέας Υόρκης στο απόγειο των 90's.

byredo campaign

Info:

Τα προϊόντα Byredo διατίθενται στα attica και στο atticadps.gr/eshop