Η Georgia May Jagger λανσάρει βιολογική σειρά καλλυντικών που φέρει την υπογραφή της!

Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία της σειράς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

Η πανέμορφη Βρετανίδα μοντέλο και επιχειρηματίας, Georgia May Jagger, λανσάρει τη δική της βιολογική σειρά καλλυντικών προϊόντων που ακούει στο όνομα May Botanicals. (δες και τη νέα φουτουριστική συλλογή μακιγιάζ Rabanne Beauty που έκανε το ντεμπούτο της)

Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία της σειράς ξεκίνησε πριν από περίπου 5 χρόνια. Μάλιστα, η ίδια αναφέρει ότι το πρώτο προϊόν που δημιούργησε για τη σειρά, μετά από μια σειρά δοκιμών και ψάχνοντας πολύ καλά τα κατάλληλα συστατικά για μια ευεργετική για την επιδερμίδα φόρμουλα, ήταν το super balm, ένα προϊόν με βιολογικά συστατικό, ιδανικό για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.

Μάθε για τη νέα βιολογική σειρά καλλυντικών που φέρει την υπογραφή της Georgia May Jagger

H νέα της συλλογή με βιολογικά προϊόντων, που φέρει το όνομα May Botanicals, αποτελείται από ένα καθαριστικό με ενυδατική δράση, μια ενυδατική κρέμα προσώπου, ένα τοπικό treatment ενάντια στις ατέλειες, ένα balm πολλαπλών χρήσεων και μια υφασμάτινη μάσκα προσώπου από φύκια.

Georgia May Jagger
Instagram

Σημείωσε ότι πολύ σύντομα η σειρά θα συμπληρωθεί και με άλλα προϊόντα όπως ένα έλαιο προσώπου και έναν εξειδικευμένο ορό. Η Georgia May Jagger έχει πει χαρακτηριστικά ότι στόχος της είναι να διατηρήσει μια σειρά με συγκεκριμένα προϊόντα-κλειδί για τη φροντίδα της επιδερμίδας λανσάροντας 1-2 προϊόντα μάξιμουμ το χρόνο προκειμένου να διατηρήσει την αξιοπιστία του brand. Μάλιστα, στα άμεσα σχέδιά της είναι το λανσάρισμα μιας αντηλιακής προσώπου, ενός αποσμητικού αλλά και κάποιων προϊόντων μακιγιάζ. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι όλες οι συσκευασίες της σειράς είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλώσιμες ενώ, ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων πηγαίνει στο WWF.

Θυμίζουμε ότι το 31χρονο τοπ-μόντελ υπήρξε πρόσωπο της Rimmel London και συνιδιοκτήτρια του Bleach London, ενώ πολύ συχνά την έχουμε δει να πειραματίζεται τόσο με το χρώμα των μαλλιών της όσο και με το μακιγιάζ της δοκιμάζοντας ακόμη και avant-garde make-up looks υποστηρίζοντάς τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.