Beyoncé: Λανσάρει νέο άρωμα & το αποκαλύπτει μέσω Instagram κάνοντας unboxing!

Δες τα πάντα για το νέο της άρωμα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H δημοφιλής τραγουδίστρια, Beyoncé, ανακοίνωσε με το δικό της μοναδικό τρόπο, όπως πάντα άλλωστε, το λανσάρισμα του νέου πολυαναμενόμενου αρώματός της, που φέρει τη διάσημη υπογραφή της.(δες και ποιο άλλο άρωμα γνωστού πολυτελούς Οίκου δεν αποχωρίζεται με τίποτα)

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής showwoman αποκάλυψε τη νέα της αρωματική δημιουργία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ ακόμη ανακοίνωσε ότι έχει ήδη ανοίξει λίστα αναμονής για προ-παραγγελίες και από ό,τι φαίνεται οι χιλιάδες θαυμαστές της στις Η.Π.Α έχουν μπει σε κατάσταση αναμονής για να την αποκτήσουν.

Λίγα λόγια για το νέο άρωμα της Beyoncé που αποκάλυψε μέσω Instagram

To άρωμα που δημιουργήθηκε στη Γαλλία κλείνεται σε ένα περίτεχνο κυκλικό μπουκάλι και ακούει στο όνομα "Cé Noir," που σημαίνει στα ελληνικά “Αυτό το μαύρο”. Η σύνθεση του νέου αρώματος περιέχει νότες από κλημεντίνη και χρυσό μέλι και συμπληρώνεται ιδανικά με νότες από τριαντάφυλλο, γιασεμί, sambac, μύρο και κεχριμπάρι Ναμίμπια. Η ίδια δήλωσε για τη νέα της αρωματική δημιουργία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που κάνω unboxing στο νέο μου Cé Noir μετά από τόσο χρόνια δουλειάς".

Δες το unboxing της τραγουδίστριας στο Instagram

Σημείωσε ότι παρότι ακόμη οι ημερομηνίες για το επίσημο λανσάρισμα του αρώματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Η.ΠΑ. δεν έχουν ανακοινωθεί η αποστολή του μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα δίνοντας μια ηλιαχτίδα αισιοδοξίας στους φανατικούς θαυμαστές της στην Ευρώπη, που περιμένουν με αγωνία για να το γνωρίσουν και φυσικά να το αποκτήσουν.