3 νέα exfoliating toners με τιμή από 12,50 ευρώ που δεν πρέπει να λείπουν από τη ρουτίνα ομορφιάς σου!

Χαρίζουν άμεσα ανανέωση & αποτελέσματα που διαρκούν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ακόμη και εάν δεν ανήκεις σε εκείνες που λατρεύουν τις Κορεάτικες skincare πρακτικές μέσα από τις οποίες σε 10 βήματα αποκτάς ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψεις τις νέες απολεπιστικές λοσιόν της Seventeen, που πραγματικά κάνουν την περιποίηση να ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα!

Και σου εξηγώ αμέσως γιατί! Οι ατέλειες, η ξηρότητα αλλά και η θαμπή και άτονη όψη είναι προβλήματα που όλες μας, λίγο έως πολύ έχουμε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Πόσο μάλλον αυτήν τη μεταβατική περίοδο, λίγο πριν υποδεχθούμε το χειμώνα. Τι μπορούμε να κάνουμε γι'αυτό; Να κάνουμε ένα skin reset και να εντάξουμε στην ιεροτελεστία φροντίδας μας την κατάλληλη απολεπιστική λοσιόν για μια υγιή και ανανεωμένη επιδερμίδα.

Ανακάλυψε τα 3 νέα exfoliating toners που δεν πρέπει να λείπουν από την τελετουργία φροντίδας σου

Με πολύτιμα AHA, BHA-σαλικυλικό οξύ & νέας γενιάς PHA, οι 3 ολοκαίνουργιες απολεπιστικές λοσιόν της Seventeen συγκεντρώνουν στις ευεργετικές συνθέσεις τους όλα τα οφέλη της χημικής απολέπισης αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις ανάγκες της επιδερμίδας σου μέσα από μια ήπια δράση, που δεν δημιουργεί ερεθισμούς.

exfoliating_toners_seventeen
Shutterstock

Συγκεκριμένα, οι απολεπιστικές λοσιόν δρουν ενάντια στα ορατά σημάδια του χρόνου και στις κηλίδες από τον ήλιο, ενώ ακόμη έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες και καταπολεμούν την υπερβολική λιπαρότητα και γυαλάδα προετοιμάζοντας το δέρμα σου για να υποδεχθεί τα προϊόντα φροντίδας, που θα χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τις φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες τους που είναι από ανακυκλωμένο υλικό και 100% ανακυκλώσιμες.

seventeen_toner_group

Άμεση επανόρθωση με το Smooth & Refine Exfoliating Toner

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους της επιδερμίδας και ιδανικό για κανονικές και μεικτές. Το Smooth & Refine Exfoliating Toner (pH 4,2-4,5)-το οποίο κοστίζει €15- έχει στοχευμένη δράση κατά των ρυτίδων έκφρασης, των λεπτών γραμμών, των υπερμελαγχρώσεων (κηλίδες από τον ήλιο, πανάδες, κλπ.), και των ατελειών της επιδερμίδας, ενώ ακόμη συμβάλλει στη βελτίωση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας σου μέσα από μια λαμπερή όψη.

seventeen_toner3

Μάθε περισσότερα για τη σύνθεση

Μοναδική vegan, gluten free και δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα που περιέχει συνδυασμό από 5% Γλυκολικό οξύ (AHA Glycolic Acid) -συστατικό υπερδύναμη της χημικής απολέπισης με ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες, που επανορθώνει τα σημάδια γήρανσης επαναφέρει τη λάμψη και τη λεία όψη στην επιδερμίδα- και ενυδατικό Γαλακτικό οξύ (AHA Lactic Acid), το οποίο χάρη στην ήπια δράση του βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα. Η απολεπιστική δράση του Smooth & Refine ενισχύεται από έναν super συνδυασμό από 5 φυσικές πηγές οξέων από μύρτιλο, σφένδαμο, ζαχαροκάλαμο, πορτοκάλι & λεμόνι που επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση και χαρίζουν άμεση τόνωση στην επιδερμίδα.

Τι κάνει

  • Χαρίζει πιο λαμπερή όψη.
  • Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας προσφέροντας ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.
  • Μειώνει τους πόρους, τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες.
  • Συμβάλλει στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης.
  • Βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων φροντίδας που θα εφαρμόσεις στη συνέχεια.

Το how to της εφαρμογής
Εφαρμόζεται το βράδυ, ενώ είναι αναγκαία η εφαρμογή υψηλής αντηλιακής προστασίας την επόμενη ημέρα το πρωί Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Απόλυτη εξυγίανση με «όπλο» το Absolute Clarity Exfoliating Toner

Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των διεσταλμένων πόρων, το Absolute Clarity Exfoliating Toner, που κοστίζει €12,50, περιορίζει δραστικά την ανεπιθύμητη γυαλάδα, ενώ ακόμη μειώνει τους ερεθισμούς και συμβάλλει στη μείωση των μαύρων στιγμάτων βελτιώνοντας ορατά την όψη και την υφή της επιδερμίδας.

seventeen_toner1

Ανακάλυψε τη σύνθεση

Περιέχει ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστατικά κατά της ακμής, το Σαλικυλικό οξύ (ΒΗΑ) σε περιεκτικότητα 2%. Χάρη στην πλούσια κερατολυτική του δράση, εξυγιαίνει την επιδερμίδα με ατέλειες απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα που μπλοκάρουν τους πόρους και εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος στις λιπαρές, με τάση ακμής επιδερμίδες. Ακόμη η vegan, gluten free και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με φυσικά εκχυλίσματα από kigelia africana και πιπέρι-μούρο Τασμανίας γνωστά για τις αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές τους ιδιότητες, που δουν ήπια στην ερεθισμένη λιπαρή ή με τάση ακμής επιδερμίδα και συμβάλλουν δραστικά στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων της ακμής.

Τι κάνει

  • Χαρίζει καθαρό και υγιές δέρμα.
  • Μειώνει τους πόρους, τα μαύρα στίγματα και τη λιπαρότητα και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας.
  • Βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης.

Το how to της εφαρμογής

Χρησιμοποιείται πρωί-βράδυ, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση υψηλής αντηλιακής προστασίας το επόμενο πρωί. Μπορεί να εφαρμοστεί 2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Λάμψη & απαλότητα με σύμμαχο το Gentle Restore Exfoliating Toner

Μια λοσιόν ήπιας απολέπισης με τα νέας γενιάς οξέα PHA (πολυ-υδροξυοξέα), που χαρίζει υγιή λάμψη, ενώ επαναφέρει τη χαμένη υγρασία και συμβάλλει στη λείανση της επιδερμίδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, το Gentle Restore, το οποίο κοστίζει €17, χάρη στη gradual-release δράση του, διεισδύει σταδιακά στο δέρμα και ενδείκνυται ακόμα και για ευαίσθητα δέρματα ή για εκείνους που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά απολεπιστικά οξέα στην ρουτίνα περιποίησής τους.

seventeen_toner2

Λίγα λόγια για τη σύνθεση

Η ειδικά μελετημένη vegeterian, gluten free και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεσή του περιέχει 3 τύπους πολυ-υδροξυοξέων (PHA) που δρουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα ενώ παράλληλα χαρίζουν πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες μακράς διάρκειας. Τα ένζυμα Ροδιού έρχονται να ενισχύσουν την ήπια απολεπιστική δράση του Gentle Restore χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα. Έτσι, η επιδερμίδα αποκτά μια "έκρηξη" ενυδάτωσης χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ που περιέχεται σε όχι σε 1 & 2.. αλλά σε 4 μοριακά βάρη που τη γεμίζει και της χαρίζει σφριγηλότητα.

Τι κάνει

  • Χαρίζει ενυδατωμένη επιδερμίδα.
  • Προσφέρει πιο λαμπερή όψη και απαλή επιδερμίδα αμέσως μετά την εφαρμογή.
  • Μειώνει δυσχρωμίες &κηλίδες.
  • Βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης.

Το how to της εφαρμογής

Χρησιμοποιείται πρωί-βράδυ, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση υψηλής αντηλιακής προστασίας το επόμενο πρωί. Μπορεί να εφαρμοστεί έως και 3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Εσύ δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις την εξειδικευμένη απολεπιστική λοσιόν που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας και να βάλεις τέλος στην εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, σκούρων κηλίδων ή και να περιορίσεις τους ορατούς πόρους μέσα από ένα άμεσο και ορατό αποτέλεσμα!

Info:

Θα τις βρεις σε φυαικά και ηλεκτρονικά καταστήματα καλλυντικών και στο seventeencosmetics.com