Emily in Paris: Νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από την ηρωίδα της δημοφιλούς σειράς για σούπερ chic εμφανίσεις!

Βασικό συστατικό της η γαλλική φινέτσα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Emily in Paris: Νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από την ηρωίδα της δημοφιλούς σειράς για σούπερ chic εμφανίσεις!

Εν αναμονή της επόμενης σεζόν της διάσημης σειράς του Netflix, «Emily in Paris», και η essence λάνσαρε μια limited edition σειρά μακιγιάζ που έχει ως πηγή έμπνευσης την πρωταγωνίστριά της, Emily Cooper που μαζί με τις καλύτερες της φίλες μας ταξιδεύει νοητά και με γαλλική φινέτσα στην πόλη του φωτός, το Παρίσι. (δες και πόσο κοστίζουν στην πραγματικότητα κάποια από τα ρούχα που φορά η Emily στο Παρίσι)

Η Emily, την οποία στη σειρά υποδύεται η Lily Collins εργάζεται, διασκεδάζει και ζει την περιπετειώδη της ζωή στην πόλη του έρωτα παρέα με τις φίλες της αλλά και τον Gabriel, ενώ όλοι περιμένουμε με αγωνία εάν στην τέταρτη σεζόν, την οποία θα δούμε και πολύ σύντομα στη μικρή μας οθόνη, θα είναι μαζί του ή όχι,

Πριν λοιπόν ανακαλύψουμε ποιό ακριβώς θα είναι το μέλλον της γλυκιάς Emily στη σειρά ας δούμε τη νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ που λανσαρίστηκε πρόσφατα και περιέχει λαχταριστά προϊόντα μακιγιάζ που είναι κλεισμένα σε σούπερ συσκευασίες που θυμίζουν ξεκάθαρα «Emily in Paris».

Μάθε περισσότερα για τη νέα limited edition σειρά Emily in Paris by Essence

Στη συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ Emily In Paris by essence θα βρεις:

  • Tην eyeshadow palette 01 με ζεστές αποχρώσεις, όπως ροζ και μωβ, καθώς και λαμπερές και ματ υφές, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά beauty looks.
  • Tη δημοφιλή μάσκαρα The Falses Lashes Volume & Curl με αποτυπωμένο ένα συλλεκτικό σχέδιο Emily in Paris πάνω στη συσκευασία της.

emily_in_paris_essence

  • επιθέματα με υαλουρονικό οξύ Hydrogel Eye Patches που θρέφουν την περιοχή γύρω από τα μάτια και δροσίζουν ευχάριστα το δέρμα. Τα μικρά patches έρχονται σε σχήμα καρδιάς σε ένα ολογραφικό ροζ σχέδιο.
  • Το Plumping lip oil με υφή που θρέφει τα χείλη και παράλληλα προσφέρει ένα εφέ όγκου.
  • Το κραγιόν matte lipstick 01 για απαλό ματ φινίρισμα σε ροζ χρώμα.
  • Το 2 σε 1 κρεμώδες eyeliner, creamy eyeliner 01 για μια πινελιά γαλλικής γοητείας.
  • To baked blushlighter 01 που χαρίζει φυσική λάμψη.
  • Το lip balm 01 για χείλη που λάμπουν μέσα από μια διακριτική ροζ απόχρωση.