Glam eye- looks με σύμμαχο το cake eyeliner για τέλειες γιορτινές και όχι μόνο εμφανίσεις!

Δες τι θα χρειαστείς για να τα πετύχεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Είσαι από εκείνες που λατρεύουν τα εντυπωσιακά μακιγιάζ με ένταση το βλέμμα, ειδικά τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα; Εάν ναι, τότε χρειάζεσαι απαραιτήτως το προϊόν-κλειδί που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις μέσα από τα πιο ευφάνταστα γιορτινά eye look. Ποιό είναι αυτό; Ένα eyeliner σε compact μορφή, όπως το Infiny Cake Liner της Mon Rêve, που θα αναδείξει μοναδικά το βλέμμα σου τονίζοντας ακόμη περισσότερο το μακιγιάζ στα βλέφαρα.

Πρόκειται για ένα διπλό eyeliner σε compact μορφή που αλλάζει σύσταση μόλις έρθει σε επαφή με το νερό και είναι σχεδιασμένο για να αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο το βλέμμα. Μάλιστα έχεις την επιλογή να επιλέξεις την ένταση που θέλεις να δώσεις στο βλέμμα ανάλογα με την αναλογία νερού που θα χρησιμοποιήσεις δημιουργώντας έτσι τα αγαπημένα σου eye looks.

Πως να δημιουργήσεις glam eye-looks με cake eyeliner για τις γιορτές

Το Infiny Cake Liner της Mon Rêve είναι στην πραγματικότητα ένα water-activated eyeliner σε πεπιεσμένη μορφή πούδρας που μεταμορφώνεται κατά την επαφή του με το νερό δημιουργώντας μια κρεμώδη υφή. Αυτό το κάνει να είναι ιδανικό είτε για ένα διακριτικό μακιγιάζ είτε για ένα πιο έντονο ανάλογα με την ποσότητα του νερού που θα προσθέσεις. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να το δουλέψεις πολύ εύκολα προτού στεγνώσει, δημιουργώντας ακριβώς το σχέδιο και την ένταση που επιθυμείς!

monreve_infinycakeliner

To how to της εφαρμογής

Με το κατάλληλο πινέλο, το Infiny Cake Liner είναι κατάλληλο για επαγγελματίες αλλά και για αρχάριους αφού είναι πανεύκολο για να υιοθετήσεις το αγαπημένο σου eye look χωρίς να χρειαστείς πολύ χρόνο να το τελειοποιήσεις. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι μόλις στεγνώσει, παραμένει σταθερό, διατηρώντας το χρώμα έντονο όλη μέρα, χωρίς να ξεθωριάζει ή να σπάει.

Επίλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση

Θα το βρεις σε 5 διπλές αποχρώσεις: Νο 01 Black & Brown, Νο 02 Deep Jungle & Black, Νο 03 Brown & Royal Blue, Νο 04 Royal Blue & Sky Blue και Νο 05 Magenta & Lilac, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένα για να δημιουργήσεις το επιθυμητό eye look. Σημείωσε ότι το Infiny Cake Liner θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις από ένα κλασικό cat eye ή ένα graphic σχέδιο μέχρι και πιο ευφάνταστα makeup looks με χρωματικές διαβαθμίσεις!

Bonus tip:

Για ακόμη καλύτερη εφαρμογή χρησιμοποίησε το πινέλο 127 Flat Angled Liner ή το 128 Line Master Brush του brand.