ΚΙΚΟ Milano: Λανσάρει νέα συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από τα 90's!

Ανακάλυψε τη νέα makeup collection του δημοφιλούς beauty brand!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
ΚΙΚΟ Milano: Λανσάρει νέα συλλογή μακιγιάζ εμπνευσμένη από τα 90's!

Μια capsule συλλογή μακιγιάζ με έντονες επιρροές από τη δεκαετία του 1990 λάνσαρε πρόσφατα η KIKO Milano. Πρωταγωνιστές της συλλογής, ονόματι «Crazy '90s» είναι τα φωτεινά χρώματα από τα 90's, που συμπληρώνονται με μεταλλικές λάμψεις επαναφέροντας τη θρυλική δεκαετία ξανά στο προσκήνιο.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι πάνω σε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων της σειράς αποτυπώνονται γραφιστικά και γεωμετρικά μοτίβα της συγκεκριμένης δεκαετίας, ενώ οι νέες, μοντέρνες συνθέσεις τους ζωντανεύουν μοναδικά μέσα από τις ρετρό υφές τους.

Μάθε περισσότερα για τη νέα συλλογή μακιγιάζ «Crazy '90s» από την KIKO Milano

Η συλλογή «Crazy '90s» περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα με προϊόντα για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου αλλά και για να δημιουργήσεις ευφάνταστα μακιγιάζ αλά 90's.

kiko_makeupcollection_new_base

Τέλειο prep για πρόσωπο & σώμα!

Ξεκίνα με το Happy Cleansing Face Stick, ένα balm καθαρισμού σε μορφή στικ που γλιστρά απαλά στο πρόσωπό σου απομακρύνοντας τους ρύπους και τα υπολείμματα του μακιγιάζ. Η ελαφριά, pop up φόρμουλά του το κάνει εξαιρετικά εύκολο στη χρήση αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και καθαρή. Εναλλακτικά δοκίμασε το Puff Face Cleansing Sponge Kit, ένα μίνι σφουγγάρι ιδανικό για τον καθαρισμό του προσώπου σου, το οποίο προετοιμάζει και την επιδερμίδα σου για να υποδεχθεί την αναζωογονητική αίσθηση της μάσκας προσώπου Make Me Glitter Face Mask.

kikomilano_face

Μόλις ολοκληρώσεις με τη μάσκα προσώπου άπλωσε μια στρώση από το Roller Serum Lip Balm στα χείλη σου, που θα τα κάνει να φαίνονται πιο πλούσια και ζουμερά, ενώ για τις ατέλειες δοκίμασε τα Imperfection Face Patches, τα οποία κυριολεκτικά θα σε σώσουν.

kikomilano_body

Τέλος, εφάρμοσε γενναιόδωρα σε όλο το σώμα σου την κρέμα Unicorn Nourishing Body Cream με άρωμα βανίλιας, που προσφέρει άμεσα θρέψη και ενυδάτωση στο δέρμα χωρίς να κολλάει!

«Χτίσε» την τέλεια βάση

Απόκτησε τη λάμψη της δεκαετίας του 1990 με προϊόντα όπως το Velvet Sheer Foundation, που δημιουργεί ένα άψογο, φωτεινό και φυσικό ματ φινίρισμα μέσα από μια ομοιόμορφη όψη. Στη συνέχεια εφάρμοσε το Incredible Duo Stick Concealer για να καλύψεις τις ατέλειες και να φωτίσεις τα θαμπά σημεία στο πρόσωπο.

kikomilano_base

Για ένα τρισδιάστατο εφέ στη βάση σου χρησιμοποίησε το 2 σε 1 Face Contour Stick, το οποίο κάνει και το τέλειο contouring, ενώ για μια όψη υγείας εφάρμοσε το Rock And Blush, ένα ρουζ με μεταξένια υφή, ματ φινίρισμα και δροσερό, εντυπωσιακό compact σχεδιασμό. Ολοκλήρωσε το beauty look σου με το Full Star Face & Body Highlighter, το οποίο χαρίζει φυσική λάμψη σε πρόσωπο, ντεκολτέ και ώμους.

Μυστικό για ένταση στο βλέμμα

Εφάρμοσε τη σκιά ματιών 2 -in-1 Creamy & Liquid Eyeshadow, που προσφέρει ένα εξαιρετικά λαμπερό αποτέλεσμα μέσα από πλούσιους ματ και μεταλλικούς συνδυασμούς, που θα αναδείξουν την ποπ ντίβα που κρύβεις μέσα σου. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το 3-in-1 Face Brush για να χτίσεις την αγαπημένη σου απόχρωση από την παλέτα σκιών Colour Explosion Eyeshadow Palette. Μόλις τελειώσεις ενίσχυσε το χρώμα τονίζοντάς το κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων με το eyeliner Matte Eyeliner & Kajal.

kikomilano_eyes

Εναλλακτικά, μπορείς να εφαρμόσεις το Intense Liquid Eyeliner, που προσφέρει ένα ματ, λαμπερό φινίρισμα είτε ένα πιο έντονο, γραφικό look. Για σούπερ όγκο και πλούσιο χρώμα στις βλεφαρίδες σου προτίμησε την 36H Lasting Volume & Length Effect Mascara, ενώ για τέλεια καλοφροντισμένα η Comb & Define Eyebrow Mascara, είναι ιδανική!

Ζουμερά & λαχταριστά χείλη με λίγες κινήσεις

Για αέρινο χρώμα και απαλό ματ φινίρισμα στα χείλη, που διαρκεί έως και 10 ώρες, επίλεξε το Matte Liquid Lip Colour. Αν πάλι σου αρέσει το εφέ, προτίμησε το Give Me More Volumizing Gloss, που απαλαίνει τα χείλη και προσφέρει σούπερ όγκο.

kiko_lips_makeupcollection

Info

Η συλλογή KIKO Milano «Crazy 90’s» είναι διαθέσιμη στο www.kikocosmetics.gr & στα ομώνυμα φυσικά καταστήματα.