Zara hair: H πρώτη ολοκληρωμένη σειρά styling μαλλιών έφτασε επισήμως και στην Ελλάδα!

Ανακάλυψε τα προϊόντα της σειράς

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Zara hair: H πρώτη ολοκληρωμένη σειρά styling μαλλιών έφτασε επισήμως και στην Ελλάδα!

Λίγο πριν μπει το 2024 η Ζara λάνσαρε για πρώτη φορά μια limitted edition συλλογή προϊόντων για τα μαλλιά ονόματι «Glitter in Gold», ενώ το συγκεκριμένο εγχείρημα δεν άργησε να συμπληρωθεί μέσα από μια νέα ολοκληρωμένη σειρά stying, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη και στην Ελλάδα μέσα από τα ομώνυμα καταστήματα της δημοφιλούς αλυσίδας.

Ο λόγος για την ολοκαίνουργια σειρά styling, «Everyday Basic», η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον celebrity hair-stylist και creative director του brand, Guido Palau και περιλαμβάνει τα must-have προϊόντα για ένα ολοκληρωμένο εύκολο και γρήγορο styling για τα μαλλιά σου. (δες και τα κόλπα για να ξεμπερδεύεις εύκολα τα μαλλιά σου χωρίς να σπάνε)

Zara hair: Η πρώτη ολοκληρωμένη σειρά styling μαλλιών είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα

Στη νέα σειρά «Everyday Basic» θα βρεις 6 βασικά προϊόντα, τα οποία αφορούν στο styling των μαλλιών και προσφέρουν μια υγιή και λαμπερή όψη για κάθε σου εμφάνιση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Συγκεκριμένα, η σειρά περιλαμβάνει: ένα σπρέι υφής που χρησιμοποιείται σε στεγνά μαλλιά, έναν αφρό για όγκο, ένα balm μαλλιών για λάμψη, ένα προϊόν για τέλειες μπούκλες και ένα hair spray για λάμψη.

νέα σειρά μαλλιών zara

Σημείωσε ότι όλα τα προϊόντα της σειράς κλείνοντας σε υπέροχες φωτεινές μοντέρνες συσκευασίες, που μπορεί να κοσμήσουν τέλεια το μπουντουάρ σου, ενώ την υπογραφή για το άρωμα των ανάλαφρων και φρέσκων συνθέσεων της φέρει ο αρωματοποιός Jérôme Epinette.

Λίγα λόγια για τον Guido Palau

Πρόκειται για έναν από τους πιο καινοτόμους και σημαντικούς κομμωτές στον κόσμο που άφησε το στίγμα του υιοθετώντας παραδοσιακά στιλ μέσα από μια επαναστατική χροιά. Η δημιουργική του οπτική εκτιμάται ιδιαίτερα από σχεδιαστές και δημοσιογράφους, ενώ τα τελευταία 30 χρόνια οι συνεργασίες του έχουν ο οδηγήσεις σε μερικές από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στον πλανήτη της μόδας. Σημείωσε ότι έχει συνεργαστεί με δημοφιλή τοπ μόντελ αλλά και με πολλές celebrities.