Aέρας ανανέωσης για το κραγιόν Dior Addict - Ανακάλυψε τις νέες λαμπερές αποχρώσεις του!

Τα νέα lipsticks χαρίζουν πλούσιο χρώμα στα χείλη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Aέρας ανανέωσης για το κραγιόν Dior Addict - Ανακάλυψε τις νέες λαμπερές αποχρώσεις του!

To εμβληματικό κραγιόν Dior Addict, που ανανεώθηκε από τον δημιουργικό διευθυντή εικόνας του μακιγιάζ του Οίκου, Peter Philips το 2022, γράφει νέα ιστορία, αντλώντας έμπνευση από τις δημιουργίες μόδας του.

Έτσι, πλέον στην πλούσια γκάμα του προστίθενται πέντε νέες αποχρώσεις για έντονη λάμψη από παστέλ έως pop και ζωηρές μέσα από μια μοναδική σύνθεση, που αποτελείται από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης. (δες και μερικά έξυπνα κόλπα για να έχει το κραγιόν σου μεγαλύτερη διάρκεια στα χείλη και να παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες)

Aέρας ανανέωσης για το Dior Addict - Ανακάλυψε τις νέες λαμπερές αποχρώσεις του!

Οι Ambassador του Οίκου, Jisoo και Anya Taylor-Joy, παρουσιάζουν αυτή τη νέα πτυχή του Dior Addict σε μια νέα καμπάνια που ξεχειλίζει από ενέργεια και φρεσκάδα. «Είτε έχετε πάθος με το χρώμα, τη λάμψη, ή τη μόδα, αυτό το νέο λανσάρισμα που περιλαμβάνει διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς με απολαυστικές αποχρώσεις ταιριάζει σε κάθε look και κάθε διάθεση.» λέει χαρακτηριστικά ο Peter Philips.

κραγιόν dior addict

Οι νέες λαμπερές αποχρώσεις

Οι πέντε φρέσκες αποχρώσεις, που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές, αποκαλύπτουν μια pop και, ταυτόχρονα, κομψή πτυχή. Σε αυτόν τον πολύχρωμο κόσμο που είναι εμπλουτισμένος με τη λάμψη του Dior Addict, η κοραλλί 546 Dolce Vita ντύνει τα χείλη με ηλιόλουστο χρώμα, η φωτεινή ροζ 362 Rose Bonheur τονίζεται με έναν διακριτικό ροδακινί τόνο και η 391 Dior Lilac προσθέτει μια δροσερή πινελιά διακριτικού ροζ-λιλά. Αυτή η συλλογή ζωηρών χρωμάτων συμπληρώνεται από δύο πιο έντονες αποχρώσεις, την 481 Désir, ένα ροζ του σμέουρου, και την 616 Nude Mitzah, ένα φυσικό καφέ.

Μάθε περισσότερο για τη σύνθεση του κραγιόν

Μια σύνθεση υψηλής απόδοσης και με ιδιότητες εντατικής περιποίησης το Dior Addict είναι το πρώτο κραγιόν λάμψης Dior που έχει σχεδιαστεί με βάση από 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχει εμπλουτιστεί με εκχυλίσματα λουλουδιών για περιποίηση των χειλών.

Η σύνθεσή του εξασφαλίζει 6 ώρες διάρκειας και βέλτιστη κατανομή των χρωστικών για ομοιόμορφο αποτέλεσμα μακιγιάζ και έντονο χρώμα. Με μία κίνηση, το Dior Addict ομορφαίνει τα χείλη με ζωηρό χρώμα και υψηλή λάμψη και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση στα χείλη.