Νέο 2 σε 1 υβριδικό makeup-σε μορφή ορού- που φροντίζει την επιδερμίδα & χαρίζει λάμψη!

Προσφέρει ανάλαφρη κάλυψη που διαρκεί όλη μέρα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Νέο 2 σε 1 υβριδικό makeup-σε μορφή ορού- που φροντίζει την επιδερμίδα & χαρίζει λάμψη!

Έναν ανάλαφρο ορό με χρώμα που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και της χαρίζει φυσική λάμψη, λάνσαρε πρόσφατα η Estée Lauder. Ο λόγος για το νέο Futurist SkinTint Serum, ένα makeup σε μορφή serum, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με 85% συστατικά που φροντίζουν την επιδερμίδα και προσφέρει λάμψη που διαρκεί όλη μέρα.

Η καινοτόμος σύνθεση του με εκχύλισμα από έλαιο βοτάνων ‘κλειδώνει’ την υγρασία και προφέρει θρέψη στην επιδερμίδα, ενώ ακόμη βελτιώνει την όψη της ακόμα και μετά από την αφαίρεσή του. (δες και για την tinted cream, την κρέμα προσώπου με χρώμα που δεν πρέπει να λείπει από το ανοιξιάτικο νεσεσέρ σου)

Νέο 2 σε 1 υβριδικό makeup-σε μορφή ορού- που φροντίζει την επιδερμίδα & χαρίζει λάμψη!

Το νέο Futurist SkinTint Serum χαρίζει άμεση λάμψη που διαρκεί όλη μέρα χάρη στην ανάλαφρη, μη λιπαρή σύνθεσή του, η οποία σταθεροποιείται γρήγορα. Ακόμη έχει και ανάλαφρη υφή για εξαιρετικά φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα που προσαρμόζεται εύκολα στο δέρμα σου.

Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι χαρίζει άμεση ενυδάτωση και λάμψη που διαρκούν όλη μέρα, SPF, αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από το μπλε φως. Σημείωσε ότι μετά από μία εβδομάδα, ακόμη και χωρίς να έχεις εφαρμόσει το SkinTint, ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας φαίνεται πιο ομοιόμορφος, ενώ η επιδερμίδα αποκτά λεία αίσθηση και περισσότερη ενυδάτωση.

estee lauder νέο makeup futurist

Τα πλεονεκτήματά του

  • Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία.
  • Διαρκεί όλη μέρα (8 ώρες)
  • Δεν στεγνώνει.
  • Δεν φράσσει τους πόρους.
  • Δεν δημιουργεί γραμμές και σκασίματα.
  • Διατηρεί το χρώμα του αναλλοίωτο.
  • Δεν περιέχει: σιλικόνες, άρωμα, ορυκτά έλαια, sulfates, ξηρή αλκοόλη.

Info

Θα το βρεις σε 29 αποχρώσεις, που ταιριάζουν σε κάθε χρωματικό τόνο επιδερμίδας.