Shiseido: Ανανεώνει την αντηλιακή της σειρά για να απολαύσεις άφοβα τον ήλιο φέτος το καλοκαίρι!

Ανακάλυψε τα προϊόντα της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Shiseido: Ανανεώνει την αντηλιακή της σειρά για να απολαύσεις άφοβα τον ήλιο φέτος το καλοκαίρι!

Πρωτοπόρος στην αντηλιακή προστασία και με 100 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, η Shiseido συνεχίζει να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο αξιοποιώντας διαρκώς νέες τεχνολογικές καινοτομίες.

Έτσι, φέτος κατάφερε να ενσωματώσει όλη την τεχνογνωσία της σχετικά με την περιποίηση της επιδερμίδας στην αναβαθμισμένη νέα της αντηλιακή σειρά, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία μέσα από υπέροχες υφές, που απογειώνουν κάθε εμπειρία. (δες και τη νέα συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ με πρωταγωνιστή το πιο hot χρώμα της σεζόν, το βερικοκί)

Shiseido: Ανανεώνει την αντηλιακή της σειρά για να απολαύσεις άφοβα τον ήλιο φέτος το καλοκαίρι!

Η νέα σειρά αντηλιακών Shiseido ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία SynchroShieldRepair σε όλες τις συνθέσεις των προϊόντων της προκειμένου να ενισχύει την αντηλιακή προστασία, καθιστώντας την ακόμα πιο ανθεκτική σε όλους τους επιβλαβείς παράγοντες.

Νέα ανηλιακή σειρά Shiseido

Σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες Wet Force & Ηeat Force που ενισχύουν την αντηλιακή προστασία κατά την επαφή τους με το νερό και την θερμότητα, η SynchroShieldRepair διορθώνει αυτόματα το προστατευτικό φιλμ που έχει υποστεί φθορά από την τριβή ή τον ήλιο. Ακόμη, με σύμμαχο το SuperVeil-UV 360 που προσφέρει μια ομοιόμορφη κατανομή της προστασίας της επιδερμίδας από κάθε γωνία, η τεχνολογία SynchroShieldRepairTM ενισχύει την αντηλιακή προστασία ακόμα περισσότερο.

Σημείωσε ότι τα νέα αντηλιακά προϊόντα με ανανεωμένη σύνθεση, περιέχουν 60% ενεργά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας με ενισχυμένα αντιγηραντικά οφέλη προκειμένου να απολαμβάνεις άφοβα τον ήλιο και συγχρόνως να διατηρείς την νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας σου. Ακόμη όλες συνθέσεις τους είναι ανθεκτικές στο νερό και κλείνονται σε χάρτινες συσκευασίες με 90% Bιο-Πολυαιθυλένιο που παράγεται από το ζαχαροκάλαμο σε οικολογικά διαχειριζόμενα δάση.

Η ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά

Στη νέα σειρά θα βρεις: 4 Sun Protection Lotions, Face and Body, 2 Sun Protection Creams, Face (SPF 30/50+ ), 2 Compact Foundations-UV Protective Compact Foundation SPF 30 (5 Shades)-Protective Compact Foundation SPF 10 (3 Shades), το Clear sunscreen Stick SPF 50+ και το Urban Environment Age Defense SPF 30.