Nέο κατάστημα Kiko Milano στην Ν. Σμύρνη!

Το εντυπωσιακό opening ήταν γεμάτο ομορφιά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Nέο κατάστημα Kiko Milano στην Ν. Σμύρνη!

Mε ένα εντυπωσιακό opening event, γεμάτο ομορφιά, τέχνη και διασκέδαση έκανε τα επίσημα εγκαίνια το νέο της καταστήματος στη Ν. Σμύρνη (2ας Μαΐου 36) η Kiko Milano, το No1 ιταλικό make up brand, που eκπροσωπείται στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία αποκλειστικά από τον Όμιλο Φάις.

Eκεί, όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα και να δοκιμάσουν τα αμέτρητα προϊόντα μακιγιάζ, skincare και αξεσουάρ αλλά και τις θεματικές limited edition συλλογές που έχουν κερδίσει την καρδιά των beauty addicts. (δες και για το νέο διάφανο αντιηλιακό προσώπου που προστατεύει & από την πρόωρη γήρανση)

Nέο κατάστημα Kiko Miilano στην Ν. Σμύρνη!

Ιδιαίτερη νότα στο event που έγινε με αφορμή τη λειτουργία του νέου καταστήματος Kiko Milano στη Ν. Σμύρνη έδωσε η ζωντανή δημιουργία ενός custom πίνακα από την καλλιτέχνιδα Παυλίνα Μπεχράκη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προϊόντα Kiko Milano, προσφέροντας έτσι στους καλεσμένους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία δημιουργίας ενός μοναδικού έργου τέχνης.

κατάστημα kiko milano νέα σμύρνη

Τέλος, στο customization corner του καταστήματος, οι καλεσμένοι είχαν δυνατότητα να προσωποποιήσουν τη Standout Volume Buildable Mascara με το όνομά τους, αποκτώντας ένα μοναδικό αναμνηστικό από αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Το event τίμησαν με την παρουσία τους celebrities, influencers, επαγγελματίες του χώρου και δημοσιογράφους που απόλαυσαν ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς. Μερικοί από αυτούς ήταν οι: Έλενα Χριστοπούλου, Χριστίνα Πολίτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί , Φωτεινή Πετρόγιαννη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Καραβάτου, Φωτεινή Δάρρα, Μαρία Κορινθίου, Μαρία Ηλιάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Ελένη Βουλγαράκη, Ιωάννα Ανδριοπούλου, Αναστασία Τσιλιμπίου και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την Kiko Milano

Η Kiko Milano ιδρύθηκε το 1997 στο Μιλάνο από τους Stefano και Antionio Percassi και από τότε έχει φέρει επανάσταση στην αγορά καλλυντικών παγκοσμίως γιατί εντοπίζει τις σημαντικότερες τάσεις της ομορφιάς κάνοντές τες προσιτές σε όλες. Συνδυάζοντας την ποιότητα και τη δημιουργικότητα που έχουν τις ρίζες τους στο ιταλικό DNA της, η KIKO έχει κατακτήσει τις πιο απαιτητικές beauty addicts με μια ατελείωτη γκάμα αποχρώσεων, τόνων και υφών για να ικανοποιήσει κάθε επαγγελματική και εξατομικευμένη ανάγκη. Σημείωσε ότι το brand διαθέτει πάνω από 1.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο.