Νέα limited edition συλλογή αρωμάτων Jo Malone - Είναι εμπνευσμένη από τα βρετανικά παλαιοπωλεία!

Δες τα νέα συλλεκτικά αρώματα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Νέα limited edition συλλογή αρωμάτων Jo Malone - Είναι εμπνευσμένη από τα βρετανικά παλαιοπωλεία!

Μια limited-edition εκλεπτυσμένη συλλογή αρωμάτων εμπνευσμένη από μοναδικά αντικείμενα γεμάτα αναμνήσεις, που μπορείς να βρεις στη Βρετανική παλιά αγορά λάνσαρε πρόσφατα o Οίκος αρωμάτων Jo Malone.

O λόγος για τη συλλεκτική συλλογή Scented Mementos, που περιλαμβάνει 4 μοναδικές αρωματικές δημιουργίες καθώς και ένα αρωματικό κερί που θα δώσει μια μοναδική αίσθηση στο χώρο σου. (δες και ένα νέο συλλεκτικό άρωμα εμπνευσμένο από το έλαιο Monoi)

Νέα limited edition συλλογή αρωμάτων Jo Malone - Είναι εμπνευσμένη από τα βρετανικά παλαιοπωλεία!

Η έμπνευσή για τη συλλογή προήλθε από την ολιστική εμπειρία της συλλογής παλαιών αντικειμένων. Είτε επισκέπτεσαι πολυτελή καταστήματα, είτε αυτοσχέδιες εκθέσεις μεταχειρισμένων αντικειμένων, είναι πάντα συναρπαστικό να ανακαλύπτεις τις διαφορετικές ιστορίες που κρύβει κάθε παλιό αντικείμενο.

limited edition αρώματα Jo Malone

Η συλλογή περιλαμβάνει τα παρακάτω αρώματα:

  • To Ginger Beer, ένα spicy ξυλώδες άρωμα που αναδύεται από το δυναμικό άρωμα ενός χαρακτηριστικού βρετανικού ροφήματος. Η ζωηρή φρεσκάδα του φυσικού ginger έρχεται σε αντίθεση με την ζεστασιά της κανέλας και την συναρπαστική ψημένη βελανιδιά.
  • To Passiflora, ένα κεχριμπαρένιο floral άρωμα εμπνευσμένο από τα εντυπωσιακά πέταλα και τους περίτεχνους βλαστούς της εξωτικής passiflora. Οι απαλές floral νότες του, ενισχύονται με αγιόκλημα και συμπληρώνονται από τις πλούσιες νότες αμύγδαλου των σπόρων tonka.
  • Το Emerald Thyme, ένα άρωμα εσπεριδοειδών εμπνευσμένο από ένα βοτανικό αφέψημα. Μια λαμπερή έκρηξη λεμονιού που ισορροπεί ιδανικά με το ποώδες θυμάρι και το δεντρολίβανο, τυλιγμένη σε νότες από βρύα.
  • Το Musk Memento, ένα καθαρό άρωμα musk εμπνευσμένο από την παραδοσιακή μπάρα σαπουνιού. Η νοσταλγία και η αίσθηση άνεσης αποτυπώνονται μέσα από καθαρές νότες απαλού musk και αλδεΰδης, αγγλική λεβάντα και κομψό ξύλο κέδρου.

Ακόμη, στη συλλεκτική συλλογή Scented Mementos θα βρεις: το Dawn Musk Home Candle, που διακοσμεί το δωμάτιο με το καταπραϋντικό vintage άρωμα μιας παραδοσιακής μπάρας σαπουνιού.

Σημείωσε ότι κάθε άρωμα διατίθεται σε μια μοναδική, συλλεκτική συσκευασία εμπνευσμένη από τη συλλογή, ενώ με την αγορά δύο ή και των τεσσάρων αρωμάτων παίρνεις και ένα special-edition κουτί αντίστοιχης αισθητικής.