Brooke Shields: Γιατί η χολιγουντιανή ηθοποιός απαρνείται το botox & προτιμά τη φυσική της ομορφιά;

Αυτός είναι ο λόγος που λέει όχι στη δημοφιλή ενέσιμη θεραπεία

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram
Instagram

H δημοφιλής ηθοποιός, Brooke Shields, λέει κατηγορηματικά όχι στο botox, γιατί όπως ισχυρίζεται η ίδια την έκανε να μοιάζει σαν χαρακτήρας από το «Star Trek». (δες και όλες τις νέες εξελίξεις που έρχονται ολοταχώς στον πλανήτη της αισθητικής ιατρικής)

Συγκεκριμένα, η καταξιωμένη πρωταγωνίστρια, εδώ και πολύ καιρό έχει απαρνηθεί στο botox γιατί κατά τη γνώμη της προκαλεί το λεγόμενο «spocking», ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα που ενδέχεται να συμβεί μετά την ενέσιμη έγχυση βοτουλινικής τοξίνης (botox).

Ειδικότερα, σε ορισμένες περιπτώσεις η χρήση της βοτουλινικής τοξίνης μπορεί να δημιουργήσει πλήρη χαλάρωση των μυών στο κέντρο του μετώπου χωρίς ωστόσο να επηρεάζεται το εξωτερικό τους ενώ τα φρύδια αποκτούν μια ανοδική φορά. Αυτό προκαλεί ένα χαρακτηριστικό σχήμα που μοιάζει με τον Σποκ από το «Star Trek», ενώ παράλληλα δημιουργεί μια έκπληκτη έκφραση στο πρόσωπο.

Γιατί η Brook Shields απαρνείται το botox και προτιμά τη φυσική ομορφιά;

H 58χρονη σταρ μοιράστηκε την εμπειρία της με τα ενέσιμα σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι υπέρ του να κάνεις όλα όσα μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα σου, τα οποία ενδέχεται να ανεβάσουν και την αυτοπεποίθησή σου. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολα όταν ξεκινήσεις τέτοιου είδους θεραπείες να το παρακάνεις. Εγώ συγκεκριμένα είχα μια δυσάρεστη εμπειρία με τα ενέσιμα γιατί με έκαναν να δείχνω μια άλλη αλλοιώντας τα φυσικά χαρακτηριστικά μου. Στο τέλος μάλιστα το πρόσωπό μου έμοιαζε τόσο τραβηγμένο, που έδειχνα σαν ηρωίδα από ταινία επιστημονικής φαντασίας».

Brooke Shields
Instagram

Παρόλα αυτά, το σημαντικό, σύμφωνα με τη γοητευτική ηθοποιό, είναι να βρεις τον κατάλληλο γιατρό, ο οποίος θα σε συμβουλέψει σωστά για το τι θεραπεία μπορείς να να κάνεις, χωρίς να αλλοιώσεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Επιπλέον, θα πρέπει να υπάρχει πάντα ένα plan b στην περίπτωση που μια θεραπεία προσώπου δεν λειτουργήσει όπως θα έπρεπε.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον η ηθοποιός, που εδώ και δεκαετίες εκτός από την σημαντική της καριέρα στο χώρο της υποκριτικής έχει κάνει και πολλές καμπάνιες για fashion και beauty bradns υιοθέτησε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τη διαδικασία της γήρανσης. Ποιά είναι αυτή; Δεν της αρέσει να κυνηγά τη νεότητα! Απλά θέλει να ζει για το σήμερα χωρίς να καταφεύγει σε υπερβολές.