Θέλεις να κάψεις λίπος χτίζοντας μύες; Αυτός είναι ο απόλυτος τρόπος!

Η Medi Cosmetic και το Youweekly.gr σου παρουσιάζουν τη Νο1 θεραπεία για σφριγηλό κορμί & αψεγάδιαστες αναλογίες

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης

Μια ανάσα από τα Χριστούγεννα και η επιθυμία να είμαστε αλλά και να δείχνουμε στα καλύτερά μας τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ. Με αυτήν την αφορμή το youweekly και η Εύα Φούσκα επισκέφθηκαν τα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic. Eκεί η Εύα έκανε το δικό της crash test δοκιμάζοντας μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών τους τη δημοφιλή θεραπεία Magna Shape για καλλίγραμμο σώμα και άμεση σύσφιξη που θα δεις στο παρακάτω βίντεο.


Η Εύα βρέθηκε στο νέο σημείο των Ιατρείων Κοσμετολογίας Medi Cosmetic, που στεγάζεται στον Πειραιά (διεύθυνση: Αγ.Κωνσταντίνου 11-Στοά Θεολόγου-έναντι Μετρό Δημοτικού Θεάτρου) και αφού μίλησε με τους ειδικούς του χώρου της πρότειναν την κατάλληλη και εξατομικευμένη θεραπεία για να αποκτήσει σφριγηλό και σφικτό σώμα ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Ποια ήταν αυτή; Η πρωτοποριακή θεραπεία Magna Shape, που καίει το λίπος, ενώ παράλληλα χτίζει τους μύες με την τεχνολογία Tesla.

eva_fouska_medicosmetic
Credit photo: Κώστας Καπαρελιώτης

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Magna Shape

Η θεραπεία βασίζεται στην τεχνολογία High Intensity Focused Electromagnetic Field, η οποία προκαλεί ανώδυνες, ασφαλείς και εξαιρετικά ευεργετικές συσπάσεις των μυών. Κατά τη διάρκειά της, οι μύες συσπώνται 30.000 φορές με υψηλή συχνότητα και ένταση, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τη γενική άσκηση! Όσο για το τελικό 2 σε 1 αποτέλεσμα; Αποτελεί ένα συνδυασμό δημιουργίας μυϊκής μάζας και διάσπασης του λίπους. Σημείωσε ότι είναι κατάλληλο για απώλεια βάρους, χτίσιμο των μυών, διάλυση λίπους και ανόρθωσης των γλουτών. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από έναν μήνα και βελτιώνονται μέχρι τρεις μήνες μετά τη διαδικασία.

6+1 λόγοι για να επιλέξεις τη θεραπεία Magna Shape

Η Εύα, επέλεξε να κάνει τη θεραπεία Magna Shape, η οποία έχει διάρκεια μόλις 30 λεπτά, για 7 σημαντικούς λόγους:

  1. Καίει το λίπος και ταυτόχρονα χτίζει τους μύες.
  2. Αυξάνει τον όγκο & ανορθώνει τους γλουτούς, με μη επεμβατικό τρόπο.
  3. Είναι κατάλληλη για όλους, χωρίς αναισθησία και χωρίς χειρουργική επέμβαση.
  4. Αφήνει μια αίσθηση σαν να ολοκλήρωσες μόλις μια έντονη άσκηση.
  5. Θα δεις άμεσο αποτέλεσμα και πιο έντονα αισθητό σε 2 έως 4 εβδομάδες.
  6. Αυξάνει τη μυϊκή μάζα αυξάνεται κατά μέσο όρο 16%.
  7. Η μέση απώλεια λίπους φθάνει το 19%.

Στείλτε στο info@medicosmetic.gr "Youweekly-body" το τηλέφωνό σας και κερδίστε μια θεραπεία σώματος εντελώς Δωρεάν!

Τι άλλο μπορείς να βρεις στα Medi Cosmetic;

Εκτός από την καινοτόμο μέθοδο για άμεση σύσφιξη Magna Shape, τα Ιατρεία Κοσμετολογίας Medi Cosmetic διαθέτουν μια πλούσια γκάμα σε θεραπείες προσώπου και σώματος για άνδρες και γυναίκες μέσα από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.. Εμείς μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε τις παρακάτω:

medi_cosmetic
Shutterstock

  • Θεραπείες για ολικό αδυνάτισμα και λιποδιάλυση όπως: η Lipo Cible, η Potere 4D, η Active Laser, η Hot & Cold και η λιποδιάλυση με ηλεκτροπαλμική διέγερση.
  • Ειδικά treatments για σύσφιξη στο σώμα όπως τα: Bio Reformer, Power Lift, ραδιοσυχνότητες RF, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος και νήματα ανόρθωσης σώματος.
  • Μέθοδο για ριζική αποτρίχωση μέσα από τις πιο εξελιγμένες μεθόδους.
  • Θεραπείες προσώπου όπως: μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου, Dermapen, Fraxional Laser, ραδιοσυχνότητες RF, αναίμακτο lifting προσώπου, fillers με υαλουρονικό κ.λπ.
Info

Διευθύνσεις:

  1. Ερμού 14, Σύνταγμα, Αθήνα, (+30) 2103232822
  2. Κολοκοτρώνη 1, Κηφισιά
  3. Αγγέλου Μεταξά 24, Γλυφάδα
  4. Αγίου Κωνσταντίνου 11, (Στοά Θεολόγου), Πειραιάς (νέος χώρος), 2103232822
  5. Τσιμισκή 27, Θεσσαλονίκη, (+30) 2310222123

medicosmetic.gr

Instagram: medicosmetic.gr

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της ομορφιάς, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.