Αυτό το lip balm έχεις τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του & τις πιο λαχταριστές γεύσεις!

Δες ποιό είναι, γιατί ξεχωρίζει & πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Εάν ψάχνεις για ένα βάλσαμο για τα ξηρά, αφυδατωμένα και σκασμένα χείλη σου για το χειμώνα, και όχι μόνο, τότε το Burt's Bees Overnight Intensive Lip Treatment είναι η ιδανική επιλογή, που μάλιστα συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του σε γνωστές διαδικτυακές πλατφόρμες ηλεκτρονικών αγορών. (δες πώς να υιοθετήσεις τα vampy lips, το hot makeup trend που είναι τώρα viral στο TikTok)

Εκτός όμως τα top σχόλια που συγκεντρώνει το μοναδικό αυτό lip balm χαρίσει πλούσια ενυδάτωση και βαθιά θρέψη στα χείλη, ενώ ακόμη διατίθενται σε πολλές και ακαταμάχητες γεύσεις για να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Μάλιστα το Burt's Bees Overnight Intensive Lip Treatment εκτός από την SOS λύση για ζουμερά και λαχταριστά χείλη αποτελεί και μια καλή πρόταση -κοστίζει μόλις 8,30 ευρώ-για ένα μικρό και αγαπησιάρικο δώρο για τις κολλητές σου τώρα τα Χριστούγεννα.

Μάθε για το lip balm που έχει συγκεντρώσεις τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία του

Αρωματικό, λαχταριστό και εμπλουτισμένο με κερί μέλισσας, το Burt's Bees Overnight Intensive Lip Treatment είναι ένα unisex προϊόν φροντίδας που προστατεύει τα χείλη από τις χαμηλές θερμοκρασίες χαρίζοντάς τους βαθιά θρέψη. Διατίθενται σε πολλά αρώματα, μεγέθη και γεύσεις και σε σούπερ πρακτικές συσκευασίες για να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου.

woman_lipbalm
Unsplash

Το θρεπτικό και αποτελεσματικό Burt's Bees Overnight Intensive Lip Treatment

Στην Amazon, με πάνω από 8 χιλιάδες θετικές κριτικές, το Burt's Bees Overnight Intensive Lip Treatment αποτελεί την top επιλογή για όσες και όσους είναι απαιτητικοί και δεν έχουν καταφέρει να λύσουν την έντονη ξηρότητα στα χείλη, που εμφανίζεται ακόμη πιο έντονα το χειμώνα.

lip_balm_burtsbee

Με 100% φυσική σύνθεση η θεραπεία χειλιών για τη νύχτα, Burt's Bees Overnight Intensive Lip Treatment, προσφέρει στα ξηρά και αφυδατωμένα χείλη ενυδάτωση μακράς διάρκειας, ενώ ακόμη συμβάλλει στην αποκατάσταση του φυσικού ενυδατικού φραγμού των χειλιών αφήνοντάς τα λεία και απαλά. Ακόμη τα προετοιμάζει και τέλεια για την εφαρμογή του κραγιόν.

Πως εφαρμόζεται

Άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα από τη θεραπεία χειλιών χειλιών Burt’s Bees Overnight Intensive Lip Treatment λίγο πριν κοιμηθείς και θα ξυπνήσεις με ζουμερά και λαχταριστά χείλη!