Με αυτήν την κρέμα ημέρας θα είσαι φρέσκια και λαμπερή & φέτος τα Χριστούγεννα!

Έτσι θα απογειώσεις τις γιορτινές σου εμφανίσεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Φωτογραφία: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
Φωτογραφία: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Το καλοφροντισμένο πρόσωπο είναι το Α και το Ω για να αναδείξεις τα γιορτινά σου makeup looks. Γι' αυτό το λόγο και η περιποίηση της επιδερμίδας σου είναι πολύ σημαντική καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως ο τέλειος καμβάς για τα beauty looks σου.

Όπου λοιπόν και εάν βρεθείς αυτά τα Χριστούγεννα το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να έχεις απαραιτήτως μέσα στο νεσεσέρ σου την κατάλληλη κρέμα προσώπου, η οποία θα δώσει στο πρόσωπό σου όλα όσα χρειάζεται για να παραμείνει σωστά ενυδατωμένο και δροσερό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ακόμη και μετά από ένα hangover!

Αναζητώντας την κρέμα προσώπου που θα τα κάνει όλα αυτά, το youweekly.gr και η Εύα Φούσκα βρήκαν την ιδανική. Ποιά είναι αυτή; Η e68 Hydra Drench, Moisturizing Face Cream από τη Medworld, μια κρέμα που ενυδατώνει καλά την επιδερμίδα διατηρώντας τη φρέσκια και λαμπερή όλη ημέρα! Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη κρέμα ήταν και η τέλεια επιλογή για την Εύα, που την συνόδεψε ακόμη και στην πρόσφατη αποστολή της στην Κούβα με αφορμή την ταξιδιωτική εκπομπή του Τάσου Δούση «Εικόνες»


Όμορφη & λαμπερή και στην πανέμορφη Κούβα!

Για το ταξίδι της στην Κούβα, με αφορμή την εκπομπή «Εικόνες» η Εύα Φούσκα φρόντισε να έχει στο νεσεσέρ της την κρέμα e68 Hydra Drench, Moisturizing Face Cream από τη Medworld, η οποία χάρη στα πολύτιμα συστατικά της κράτησε την επιδερμίδα της φρέσκια και λαμπερή καθ' όλη τη διάρκεια της αποστολής εκεί.

eva_face_cream2
Φωτογραφία: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Μάθε περισσότερα για την κρέμα που έγινε το απόλυτο must-have της Εύας!

Πρόκειται για μια 24ωρη κρέμα προσώπου που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενώ είναι ιδανική για να χαρίσει θρέψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου όλη την ημέρα με λίγες απλές κινήσεις. Στην ευεργετική σύνθεση της e68 Hydra Drench, Moisturizing Face Cream από τη Medworld θα βρεις, μεταξύ άλλων, 4d Hyaluronic Acid, Ferulic, Acid καθώς και Organic Shea Butter, τα οποία θα δώσουν στο δέρμα σου όλα τα πολύτιμα οφέλη τους προκειμένου να παραμείνει νεανικό και δροσερό είτε σε χαμηλές είτε σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως εκείνες της Κούβας Όλα αυτά όπως καταλαβαίνεις έκαναν την Εύα να μην θέλει να την αποχωριστεί με τίποτα αφού διατήρησαν το πρόσωπό της φρέσκο και λαμπερό όλη την ημέρα.

face_cream
Φωτογραφία: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Λίγα λόγια για τη σειρά e68 Skincare

Η σειρά e68 Skincare από τη Medworld, στην οποία θα βρεις και την παραπάνω κρέμα, αποτελείται από υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας από την Ιταλία, ειδικά σχεδιασμένα για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου και του σώματος. Όλα τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν ζωικά συστατικά ενώ είναι κατάλληλα και για vegan. Επίσης, έχουν επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ενώ παρασκευάζονται από επιλεγμένα φυσικά συστατικά, που προσφέρουν την απόλυτη «value for money» επιλογή.

Σημείωσε ότι το 4D Hyaluronic Acid της σύνθεσης αποτελεί έναν ειδικό ενυδατικό παράγοντα, που συνδυάζει τέσσερα είδη υαλουρονικού οξέος με διαφορετικές ιδιότητες. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί ένα πολυδιάστατο δίκτυο, που στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια στις διαφορετικές στιβάδες του δέρματος, αναπληρώνοντας το νερό εξωτερικά και συγκρατώντας το εσωτερικά. Έτσι, το δέρμα ενυδατώνεται σε βάθος και δείχνει στα καλύτερά του!

Info