Winter skincare: Οι κρέμες προσώπου ημέρας & νύχτας που χρειάζεσαι - Που θα τις βρεις και πόσο κοστίζουν

Για να είσαι πιο όμορφη & λαμπερή από ποτέ!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Credit φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου
Credit φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Οι κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα ή ακόμη και οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την επιδερμίδα σου. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο χρειάζεσαι την κατάλληλη φροντίδα για να θωρακίσεις το δέρμα σου διατηρώντας το φρέσκο και νεανικό κάτω από οποιασδήποτε συνθήκες, όπου και εάν βρίσκεσαι!

Πως θα το κάνεις αυτό; Επενδύοντας στην κατάλληλη κρέμα προσώπου και την αντίστοιχη κρέμα νύχτας, που θα δώσει στο πρόσωπό σου καθόλη τη διάρκεια της ημέρας όλα όσα έχει ανάγκη για να διατηρήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά του.

Αναζητώντας το τέλειο combo που θα τα κάνει όλα αυτά, το youweekly.gr και η Εύα Φούσκα βρήκαν το ιδανικό δίδυμο. Ποιά είναι αυτό; Η e68 Full Protect Radiance Anti Aging Day Face Cream SPF30 και η e68 Overnight Rest, Night Face Cream από από τη Medworld. Δεν είναι τυχαίο που τα συγκεκριμένα προϊόντα ήταν στη βαλίτσα της Εύας, στην πρόσφατη αποστολή της στην Κούβα με αφορμή την ταξιδιωτική εκπομπή του Τάσου Δούση «Εικόνες».


24ώρη φροντίδα με 2 κινήσεις & στην εξωτική Κούβα!

Για το ταξίδι της στην Κούβα, με αφορμή την εκπομπή «Εικόνες» η Εύα Φούσκα δεν αποχωρίστηκε με τίποτα την κρέμα ημέρας e68 Full Protect Radiance Anti Aging Day Cream SPF 30 και την κρέμα νύχτας Overnight Rest Night Face Cream από τη Medworld, δυο κρέμες καθημερινής φροντίδας που φρόντισαν την επιδερμίδα της σε 24ωρη βάση διατηρώντας τη καλά ενυδατωμένη καθ' όλη τη διάρκεια της αποστολής εκεί.

e68 Skincare_nightcream
Credit φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα-κλειδί που δεν αποχωρίστηκε η Εύα

Η e68 Full Protect Radiance Anti Aging Day Cream SPF 30 (θα τη βρεις στην τιμή των 13,90 ευρώ) είναι μια ενυδατική κρέμα προσώπου που προστατεύει από τη γήρανση και θρέφει την επιδερμίδα θωρακίζοντας τη από τις επιπτώσεις του ήλιου. Εφάρμοσέ την ομοιόμορφα στην επιδερμίδα σου και επανέλαβε την εφαρμογή σε περίπτωση έντονης έκθεσης στον ήλιο, ειδικά εάν κάνεις χειμερινά σπορ.

e68 Skincare_facecream
Credit φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Από την άλλη η κρέμα νύχτας, Overnight Rest Night Face Cream (κοστίζει 10,87 ευρώ), που εφαρμόζεται το βράδυ σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο, μεταμορφώνει την όψη του δέρματος με άμεσο αποτέλεσμα lifting, ενώ παράλληλα απαλαίνει τον τόνο του προστατεύοντας την επιδερμίδα σου από την πρόωρη γήρανση.

e68 Skincare_nightcream
Credit φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Στην ευεργετική σύνθεση και των δυο προϊόντων θα βρεις, μεταξύ άλλων, 4d Hyaluronic Acid, Ferulic, Acid καθώς και Organic Shea Butter, δυο πολύτιμα συστατικά, τα οποία χαρίζουν στο δέρμα σου όλα τα ευεργετικά τους οφέλη προκειμένου να παραμείνει νεανικό και δροσερό είτε σε χαμηλές είτε σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως εκείνες της Κούβας

Λίγα λόγια για τη σειρά e68 Skincare

Η σειρά e68 Skincare από τη Medworld, στην οποία θα βρεις και τις παραπάνω κρέμες, αποτελείται από υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας από την Ιταλία, ειδικά σχεδιασμένα για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου αλλά και του σώματος. Όλα τα προϊόντα της σειράς, περιέχουν πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά, ενώ είναι κατάλληλα και για vegan. Επίσης, έχουν επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, ενώ παρασκευάζονται από επιλεγμένα φυσικά συστατικά, που προσφέρουν την απόλυτη «value for money» επιλογή.

Σημείωσε ότι το 4D Hyaluronic Acid της σύνθεσης, που περιέχεται σε όλα τα προϊόντα της σειράς αποτελεί έναν ειδικό ενυδατικό παράγοντα, ο οποίος συνδυάζει τέσσερα είδη υαλουρονικού οξέος με διαφορετικές ιδιότητες. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί ένα πολυδιάστατο δίκτυο, που στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια στις διαφορετικές στιβάδες του δέρματος, αναπληρώνοντας το νερό εξωτερικά και συγκρατώντας το εσωτερικά. Έτσι, το δέρμα ενυδατώνεται σε βάθος και δείχνει στα καλύτερά του!

Info