5 celebrities που μετάνιωσαν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έκαναν - Μεταξύ αυτών και η Kim Kardashian!

Δες τι ήταν αυτό που τους έκανε να αλλάξουν γνώμη

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Instagram: Kim Kardashian
Instagram: Kim Kardashian

Πριν από μερικές δεκαετίας τόσο το botox όσο και τα fillers καθώς και άλλες αισθητικές επεμβάσεις αποτελούσαν ταμπού, ενώ ελάχιστες ήταν εκείνες που παραδέχονταν ότι είχαν κάνει κάποια «παρέμβαση» στο πρόσωπο ή το σώμα τους. (δες και για την ανόρθωση στήθους, την επέμβαση που θέλει να κάνει η Ιωάννα Τούνη)

Σήμερα φυσικά όλα αυτά έχουν αλλάξει και ενώ η αισθητική ιατρική βρίσκεται στο ζενίθ της ολοένα και περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν καθημερινά να προχωρήσουν σε μια θεραπεία, επεμβατική ή μη που θεωρούν ότι θα βελτιώσει σημαντικά την εικόνα τους. Ανάμεσα σε αυτές είναι και σταρ του Χόλιγουντ αλλά και influencers οι οποίες δοκίμασαν κάποιες αισθητικές επεμβάσεις, που δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις, όπως οι παρακάτω, δεν είχαν την ανάλογη επιτυχία.

4+1 celebrities που δοκίμασαν κάποιες αισθητικές επεμβάσεις και το μετάνιωσαν!

Η Ariana Grande, η Chrissy Teigen, η Courteney Cox, η Nicole Kidman αλλά και η Kim Kardashian είναι μερικές από τις δημοφιλείς σταρ και influencers που είπαν το ναι σε μια αισθητική λύση αλλά δεν τους έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Kim Kardashian

H δημοφιλής influncer αποκάλυψε το 2010 σε συνέντευξή της ότι όταν έκανε botox για πρώτη φορά εμφάνισε μώλωπες στις επίμαχες περιοχές γεγονός που την έκανε να φοβηθεί αποφεύγοντας για λίγα χρόνια τη διαδικασία. Φυσικά αυτό δεν κράτησε για πολύ αφού μετά από λίγο καιρό το επανέλαβε προκειμένου να έχει μια νεανική επιδερμίδα χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Nicole Kidman

Και για τη δημοφιλή ηθοποιό η πρώτη επαφή με το botox δεν ήταν ό,τι καλύτερο για το πρόσωπό της. Και αυτό γιατί «πάγωσε» εντελώς τις εκφράσεις της και αυτό ήταν κάτι που τη δυσκόλεψε πολύ στην υποκριτική της τέχνη.


Ariana Grande

H ποπ σταρ, εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια για λογαριασμό γνωστού περιοδικού τη δυσάρεστη εμπειρία της με το botox και τα fillers, τα οποία και σταμάτησε το 2018. Και αυτό προκειμένου να διατηρήσει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου της αναλλοίωτα.


Courteney Cox

Γνωστή για το ρόλο της Monica στη σειρά «Τα Φιλαράκια» η ηθοποιός δεν έχει διστάσει να παραδεχθεί ότι δοκίμαζε διαρκώς νέες θεραπείες, κυρίως fillers για το πρόσωπό της μέχρι που κάποια στιγμή το αποτέλεσμα ήταν αντιαισθητικό και έτσι σταμάτησε.


Chrissy Teigen

Η δημοφιλής influencer έχει και εκείνη παραδεχθεί ότι έχει δοκιμάσει αρκετές θεραπείες για μια νεανική όψη και το έχει παρακάνει -σε κάποιες περιπτώσεις- αποκαλύπτοντας ότι όλα πάνω στην επιδερμίδα της είναι ψεύτικα εκτός από τα ζυγωματικά της!