Με αυτό το κόλπο θα μειώσεις λεπτές γραμμές & ρυτίδες στο πρόσωπο με λίγες κινήσεις!

Δες το προϊόν που θα σε βοηθήσει να το πετύχεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Ψάχνεις για μια εξπρές λύση για να γεμίσεις τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες του προσώπου σου χωρίς να καταφύγεις σε μια ενέσιμη θεραπεία; Εάν ναι, σου έχουμε τη λύση! Πρόκειται για το καινοτόμο αντιρυτιδικό διορθωτικό στιλό, Dior Capture Totale Hyalushot Wrinkle Corrector, που υπόσχεται να μειώνει αισθητά τα σημάδια του χρόνου.

H ευεργετική σύνθεση του συγκεκριμένου διορθωτικού σε μορφή στιλό, γεμίζει και μειώνει σε ένα μεγάλο ποσοστό και με ακρίβεια τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στο δέρμα με λίγες μόνο κινήσεις! Όσο για την εφαρμογή του... αυτή γίνεται τοπικά σε 8 περιοχές που συνήθως εμφανίζονται τα ανεπιθύμητα σημάδια του χρόνου χαρίζοντας άμεση λείανση μέσα από μια νεανική και φωτεινή όψη. (δες και πως μπορείς να έχεις πιο μακριές βλεφαρίδες και πιο πυκνά φρύδια)

Μάθε περισσότερα για το προϊόν που μειώνει λεπτές γραμμές & ρυτίδες στο πρόσωπο

Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, το Dior Capture Totale Hyalushot Wrinkle Corrector, καταπολεμά τόσο τις ήδη σχηματισμένες ρυτίδες, όσο και τις πρώτες λεπτές γραμμές στοχεύοντας σε 8 ζώνες του προσώπου: στο μέτωπο, στο μεσόφρυο, στην εξωτερική γωνία των ματιών, στις κάθετες ρυτίδες στα μάγουλα, στις ρυτίδες στην κορυφή και στα πλαϊνά της μύτης, στις ρινοπαρειακές ρυτίδες, στις ρυτίδες στο άνω χείλος και στις ρυτίδες κάτω από τα χείλη.

dior_corrector

Η σύνθεση του περιλαμβάνει δύο είδη υαλουρονικού οξέος, ένα πεπτίδιο καθώς και εκχύλισμα longoza από τους κήπους του Dior στη Μαδαγασκάρη, τα οποία δρουν συνεργατικά για να λειάνουν την επιδερμίδα και να γεμίσουν τυχόν λεπτές γραμμές και ρυτίδες που έχουν δημιουργηθεί από το πέρασμα του χρόνου. Θα το βρεις στην τιμή των 102,95 ευρώ στα Sephora.

To how to της εφαρμογής

Σμίλευσε το περίγραμμα του προσώπου σου με ένα σέρουμ. Στη συνέχεια εφάρμοσέ το για έξτρα εντατική φροντίδα στοχεύοντας τις ρυτίδες. Ολοκλήρωσε την ρουτίνα ομορφιάς σου απλώνοντας την κρέμα προσώπου με ανοδικές κινήσεις λείανσης σε επιδερμίδα και λαιμό.