«Barbie facial»: Mάθε για τη θεραπεία προσώπου που είναι τώρα viral στα social media!

Θα σε ταξιδέψει στη Barbieland

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Παρότι η ταινία «Barbie» είναι πια παρελθόν, ο αντίκτυπός της στην ποπ κουλτούρα καλά κρατεί! Έτσι, από το ροζ που έγινε το χρώμα του καλοκαιριού του 2023 μέχρι τους θαυμαστές της, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν εμμονή με τα μυστικά ομορφιάς της Margot Robbie- της πρωταγωνίστριας της ταινίας, και όχι μόνο, η μανία για τη Barbie είναι ακόμη εδώ.

Φυσικά η συγκεκριμένη εμμονή δεν άφησε αδιάφορη και τα social media, Κάπως έτσι μάθαμε για το «Barbie facial» ένα νέο skincare trend που έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό με πολλές να το έχουν ήδη δοκιμάσει. Η μοναδική αυτή θεραπεία προετοιμάζει την επιδερμίδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δείχνει αψεγάδιαστη και σούπερ λαμπερή, όπως άλλωστε είναι και η κούκλα Barbie. (δες και γιατί το έλαιο αβοκάντο είναι πολύτιμο για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου)

Τι είναι το Barbie facial & γιατί είναι viral στα social media;

Η θεραπεία προσώπου «Barbie facial», γνωστή και ως Vico Elevate, είναι ένα εξειδικευμένο treatment που γίνεται στον ειδικό. Συνδυάζει το μασάζ προσώπου με τα μικρο-ρεύματα προκειμένου να χαρίσει λαμπερή και ανορθωμένη επιδερμίδα - όπως είναι και εκείνη της ομώνυμης κούκλας της Mattel. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη θεραπεία σχεδιάστηκε για να κάνει γλυπτική και να τονώνει το πρόσωπο αφήνοντας την όψη εμφανώς πιο νεανική και αναζωογονημένη.


Πως λειτουργεί

Βασικό μέρος αυτής της θεραπείας είναι η τεχνική λεμφικής παροχέτευσης που αποτοξινώνει τη λέμφο και παράλληλα οξυγονώνει το δέρμα. Αρχικά πραγματοποιείται μιας μορφής λεμφικού μασάζ στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια γίνεται ηλεκτρομυϊκή διέγερση με ραδιοσυχνότητες, η οποία συσφίγγει το δέρμα. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός ανασηκώνει τους μύες του προσώπου και τονίζει τα ζυγωματικά, ενώ τελειώνοντας τη θεραπεία εφαρμόζεται και ένας ειδικός ορός που προσφέρει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάς ένα ανορθωμένο πρόσωπο που σφύζει από υγεία και λάμψη.

Που θα τη βρεις & πόσο κοστίζει

Η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται κυρίως στο Λονδίνο και στις ΗΠΑ. Συνήθως συστήνονται τουλάχιστον 6 θεραπείες για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημείωσε ότι η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 40 λεπτά και κοστίζει περίπου 220-280 ευρώ.