Αυτός ο ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ κοστίζει 11 ευρώ & είναι best seller στην κατηγορία του!

Ενυδατώνει σε βάθος & προσφέρει σφριγηλή επιδερμίδα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

To υαλουρονικό οξύ θεωρείται, και όχι άδικα, ως ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» στη μάχη κατά της γήρανσης της επιδερμίδας. Και αυτό γιατί οι πολύτιμες ιδιότητές του χαρίζουν στην επιδερμίδα σου βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και αναζωογόνηση μέσα από μια όμορφη και λαμπερή όψη που σφύζει από ζωντάνια.

Δεν είναι τυχαίο που περιέρχεται ως βασικό συστατικό σε πολλά προϊόντα φροντίδας για την επιδερμίδα, ενώ ακόμη αποτελεί και ένα από τα δημοφιλέστερα υλικά για ενέσιμες θεραπείες ιατρικής αισθητικής που προσφέρουν αντιγηραντική και αναπλαστική δράση. (δες τον ορό ρετινόλης κοστίζει κάτω από 19 ευρώ και χαρίζει εφέ botox στο πρόσωπο)

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ & γιατί είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα;

Το υαλουρονικό οξύ, που κατά πολλούς ονομάζεται και ως πολύτιμο συστατικό της φύσης, αποτελεί έναν ενυδατικό παράγοντα, που έχει την ικανότητα να συγκρατεί το νερό και την υγρασία στο δέρμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ενυδάτωση χαρίζοντας μια ελαστική και σφριγηλή επιδερμίδα.

hyaluronic
Unsplash

Μπορεί να είναι φυσικής είτε συνθετικής προέλευσης, ενώ μια από τις βασικές του ιδιότητες είναι ότι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα μειώνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες μέσα από μια λεία, απαλή και σφριγηλή όψη. Λόγω των πολύτιμων και ευεργετικών του ιδιοτήτων είναι ένα δημοφιλές συστατικό που συναντάμε πολύ συχνά σε ορούς προσώπου όπως ο Hyaluronic Acid 2% + B5 της The Ordinary, που μάλιστα είναι και best seller της κατηγορία του!

Λίγα λόγια για τον ορό προσώπου που είναι & best seller στην κατηγορία του

Το Hyaluronic Acid 2% + B5 serum της The Ordinary είναι μια σούπερ ενυδατική φόρμουλα με καθαρό, vegan υαλουρονικό οξύ. Συγκεκριμένα, η πολύτιμη σύνθεσή του περιέχει υαλουρονικό οξύ χαμηλού, μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους, καθώς και H.A. επόμενης γενιάς. διαπολυμερές σε συνδυασμένη συγκέντρωση δύο τοις εκατό για ενυδάτωση πολλαπλού βάθους

theordinary_serum

Χάρη σε αυτό το συνδυασμό αλλά και την προσθήκη B5 προσφέρει ακόμη καλύτερη ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου. Σημείωσε ότι η vegan, χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης φόρμουλά του είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδα, ενώ ενδείκνυται και για την ξηρότητα. Θα τον βρεις στην τιμή των 11 ευρώ στα Sephora.