Αυτές είναι οι 5 καλύτερες & πιο οικονομικές κρέμες με βιταμίνη C για λαμπερή επιδερμίδα μετά τα 30!

Δες ποιες είναι και πόσο κοστίζουν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Η βιταμίνη C, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας -ειδικά μετά τα 30- που χαρίζει, μεταξύ άλλων, μια λαμπερή και φωτεινή όψη. (δες και τα μυστικά αντιγήρανσης για νεανική επιδερμίδα μετά τα 40)

Τα οφέλη της όμως δεν σταματούν εκεί καθώς χάρη στις πολύτιμες ιδιότητές της, η επιδερμίδα αποκτά ελαστικότητα και σφριγηλότητα, ενώ είναι εμφανώς πιο ενυδατωμένη αλλά και προστατευμένη ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν τα σημάδια του χρόνου πάνω στο πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο που η κοσμητολογία έχει ήδη εντάξει το ευεργετικό αυτό συστατικό σε καινοτόμες φόρμουλες που θα σου χαρίσουν όλα τα παραπάνω. Πάρε μια μικρή γεύση...

Δες τις 4+1 καλύτερες & πιο οικονομικές κρέμες με βιταμίνη C για λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα σου

Ψάξαμε και βρήκαμε τις 5 top και πιο value for money κρέμες με βιταμίνη C, οι οποίες υπόσχονται να σου χαρίσουν μια λαμπερή επιδερμίδα, και όχι μόνο.

vitaminc
Unsplash

Κρέμα ημέρας λάμψης & αντιγήρανσης, Vitamin C, Bioten, €7,69

Περιέχει σταθερή και υψηλής ανεκτικότητας Βιταμίνη C, 100% φυσικό εκχύλισμα πορτοκαλιού και lime πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και λαμπερή.

bioten_vitaminc

Καθημερινή κρέμα προστασίας με UV, Revitalift Clinical Vitamin C, L'Oréal Paris, €15,80

Εμπλουτισμένη με βιταμίνη C και πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+ δρα κατά της φωτογήρανσης και του οξειδωτικού στρες που προκαλούνται από την υπέρυθρη ακτινοβολία και την ρύπανση. Ακόμη, βελτιώνει τη λάμψη και την υφή της επιδερμίδας.

loreal_vitaminc

Κρέμα gel με βιταμίνη C για λαμπερή επιδερμίδα, Skin Naturals, Vitamin C Glow Jelly, Garnier, €7,37

Η δροσερή υφή της σε μορφή τζελ είναι εμπλουτισμένη με με Βιταμίνη C και εσπεριδοειδή καθώς και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το μοναδικό αυτό κοκτέιλ συστατικών θρέφει την επιδερμίδα και αναδεικνύει τη φυσική της λάμψη μέσα από έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

garnier_vitaminc

Στοχευμένη θεραπεία προσώπου, Vitamin C Suspension 30% in Silicone, Τhe Ordinary, €11,50 (στα Sephora)

Ένα σταθερό σύμπλεγμα βταμίνης C και υαλουρονικού οξέος χωρίς νερό και σιλικόνη. Παρασκευάζεται με 23% αγνή βιταμίνη C με στόχο να αναστρέψει τα σημάδια γήρανσης ενισχύοντας παράλληλα τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, Ιδανικά εφαρμόζεται το βράδυ.

ordinary_vitaminc

Κρέμας ημέρας, Glow Day Face Cream SPF 20, Natura Siberica, €13,33

Αναζωογονεί το δέρμα αφήνοντας μια φυσική λάμψη. Ακόμη, μειώνει τα σημάδια του άγχους και της κούρασης, ενώ η βιταμίνη C της σύνθεσης βοηθά στην ενίσχυση του φυσικού αμυντικού συστήματος της επιδερμίδας, επιταχύνοντας τη διαδικασία αποκατάστασης.

natura_vitaminc