Δεν θα «χορταίνεις» να απλώνεις αυτήν την ενυδατική κρέμα στην επιδερμίδα σου- Κοστίζει κάτω από 23 ευρώ & αφήνει το δέρμα απαλό σαν βελούδο!

Δες ποια είναι & που θα τη βρεις

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Όλες μας κάποια στιγμή στη ζωή μας χρειαστήκαμε ένα πολυ-προϊόν, που θα χαρίσει στην επιδερμίδα μας εκτός από ενυδάτωση, προστασία αλλά και φωτεινότητα. Και όλα αυτά μέσα από μια ανάλαφρη και μεταξένια υφή που δεν θα επιβαρύνει το πρόσωπό μας. (δες και το skincare προϊόν στο οποίο ορκίζεται η Oprah Winfrey για μια νεανική επιδερμίδα στα 70 της)

Ψάχνοντας λοιπόν για το top ενυδατικό προϊόν που μπορεί να προσφέρει όλα τα παραπάνω βρήκαμε το Avène Hydrance Aqua-Gel Cream, μια ενυδατική κρέμα σε μορφή τζελ, που πραγματικά τα κάνει όλα, ενώ συγκεντρώνει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία της-εκτός από την προσιτή τιμή της- χάρη στην ανάλαφρη υφή της, τα αντιοξειδωτικά συστατικά της αλλά και τη βελούδινη υφή που αφήνει όταν την απλώνεις πάνω στο πρόσωπό σου.

Μάθε περισσότερα για την ενυδατική κρέμα-τζελ που αφήνει το δέρμα απαλό σαν βελούδο!

Η Eau Thermale, Hydrance Aqua-gel της Avène αποτελεί μια ολοκληρωμένη φροντίδα για την επιδερμίδα, που προσφέρει ενυδάτωση, προστασία και φωτεινό δέρμα μέσα από ένα ματ αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, η εξαιρετικά δροσερή υφή της δρα σαν ένα λεπτό πέπλο νερού στο δέρμα. χαρίζοντας θρέψη μακράς διάρκειας χάρη στο συνδυασμό ενυδατικών δραστικών συστατικών που περιέχει.

ενυδατική κρέμα σε τζελ avene

Η ενυδατική της σύνθεση είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ είναι κατάλληλη και για το αφυδατωμένο και ευαίσθητο δέρμα καθώς το προστατεύει από τις καθημερινές επιθέσεις. Σε όλα αυτά πρόσθεσε την αντιοξειδωτική δράση της προβιταμίνης Ε, σε συνδυασμό με το εκχύλισμα μυρτιάς, το οποίο συμβάλλει στη φωτεινότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας καθώς και το Cucurbita Pepo, που μειώνει αισθητά τη γυαλάδα και κάνει τους πόρους λιγότερο ορατούς.

Το how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα από την κρέμα-τζελ στις άκρες των δακτύλων σου και άπλωσέ την απαλά σε πρόσωπο, λαιμό και την περιοχή των ματιών για να απορροφηθεί. Θα τη βρεις σε τιμή που ξεκινά από 22 ευρώ στα Φαρμακεία & σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.