Πυρίτιο: Αυτό είναι το φυσικό αντιγηραντικό συστατικό για υγιή επιδερμίδα, δυνατά μαλλιά & γερά νύχια!

Δες πώς να το εντάξεις στη διατροφή σου

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Το μυστικό για να απογειώσεις τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου κρύβεται στην καλοφροντισμένη και περιποιημένη επιδερμίδα, που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη εκ των έσω! Έτσι, με την κατάλληλη «εσωτερική» φροντίδα θα αναδείξεις μοναδικά και κάθε makeup look σου.

Για να το πετύχεις αυτό θα χρειαστεί να ακολουθήσεις μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου μια υγιή, όμορφη και λαμπερή όψη, την οποία φυσικά θα εμπλουτίσεις με το κατάλληλο συμπλήρωμα, που θα έχει ως βασικό συστατικό, το πυρίτιο. Πού θα βρεις; Στο συμπλήρωμα διατροφής, Florasil της Flora, το οποίο θα δώσει στο δέρμα σου ζωντάνια και λάμψη. Πώς θα το κάνει αυτό; Ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα που θα το κάνει να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι η πολύτιμη σύνθεσή του ενδυναμώνει τα μαλλιά και ενισχύει τα νύχια.

Μάθε περισσότερα για το πυρίτιο, το φυσικό αντιγηραντικό συστατικό για υγιή επιδερμίδα, δυνατά μαλλιά & γερά νύχια!

Η γήρανση σε πρόσωπο, σώμα αλλά και μαλλιά, ξεκινά όταν αρχίζει να μειώνεται το φυσικό κολλαγόνο της επιδερμίδας με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την ελαστικότητά του, ενώ τόσο τα μαλλιά όσο και τα νύχια γίνονται πιο αδύναμα και πιο εύρθραστα. Εδώ έρχεται να δώσει τη λύση το πυρίτιο, που είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του κολλαγόνου, το οποίο προλαμβάνει τα σημάδια του χρόνου στην επιδερμίδα, και όχι μόνο, μέσα από τέσσερις αποτελεσματικές δράσεις που θα δεις παρακάτω.

συμπλήρωμα διατροφής florasil

Tι κάνει

  1. Διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας μέσα από μια υγιή και λαμπερή όψη.
  2. Χαρίζει πυκνά, δυνατά και λαμπερά μαλλιά.
  3. Βοηθά στη διατήρηση δυνατών νυχιών, που δεν σπάνε με το παραμικρό.
  4. Συμβάλλει στην αποτροπή της οστεοπόρωσης- οστεοπενίας, καθώς είναι απαραίτητο για την αφομοίωση του ασβεστίου.

Γιατί να προτιμήσεις το Florasil;

Το διοξείδιο του πυριτίου, από το οποίο ο οργανισμός προσλαμβάνει το πυρίτιο, δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να το βρεις στις τροφές. Έτσι, η πρόσληψή του μέσα από ένα συμπλήρωμα διατροφής όπως το Florasil της Flora είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Και αυτό γιατί το Florasil είναι ένα οργανικό συμπλήρωμα πυριτίου που βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων του αναγκαίου αυτού μετάλλου στον οργανισμό.

συμπλήρωμα διατροφής florasil medmelon

Λίγα λόγια για το ευεργετικό συμπλήρωμα

Πρόκειται για ένα μοναδικό προϊόν φυτικής προέλευσης, που παρασκευάζεται με μια πρωτοποριακή μέθοδο υδατικής εκχύλισης από το φυτό Equisetum Arvense (Spring Horsetail ή Ανοιξιάτικο Πολύκομπο), και είναι το μοναδικό φυσικό συμπλήρωμα πυριτίου συνδεδεμένο με βιοφλαβονοειδή, που βοηθούν τη διέλευση του μέσω του εντερικού τοιχώματος στην κυκλοφορία του αίματος. Το φυτό Equisetum Arvense συγκομίζεται αποκλειστικά την άνοιξη, όταν περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση αυτών των βιοφλαβονοειδών από οποιοδήποτε άλλο φυτό.

H πολύτιμη σύνθεσή του ενισχύει το κολλαγόνο, ενώ ακόμη υποστηρίζει οστά, αρθρώσεις, ούλα και συνδετικούς ιστούς. Highlight της ευεργετικής του φόρμουλας είναι ότι βοηθά στη φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου, υποστηρίζοντας έτσι τη διατήρηση της καλής υγείας αλλά και της φυσικής ομορφιάς του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών.

Δες και ένα σχετικό βίντεο με τα πολύτιμα οφέλη του

Info

Προϊόν ΕΟΦ. Παράγεται από τη Flora Canada. Θα το βρεις στα Φαρμακεία από τη MedMelon. Για περισσότερα κάνε κλικ στο medmelon.gr