Αυτή η κρέμα νύχτας σβήνει καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες & είναι καλύτερη από θεραπεία laser!

Πού θα τη βρεις και πόσο κοστίζει

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Οι καφέ κηλίδες είναι χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας που εμφανίζονται εξαιτίας της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία ή και λόγω της γήρανσης του δέρματος. Συνήθως εντοπίζονται σε περιοχές που είναι περισσότερο εκτεθειμένες στον ήλιο, όπως στο πρόσωπο και στο ντεκολτέ και είναι περισσότερο έντονες το καλοκαίρι. Δυστυχώς σε αντίθεση με τα σημάδια της ακμής οι κηλίδες παραμένουν στην επιδερμίδα από την στιγμή που θα εμφανιστούν και δεν εξαφανίζονται εάν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως με τα κατάλληλα προϊόντα ή και θεραπείες προσώπου, όπως το laser. (δες και την Εmface, τη νέα αντιγηραντική θεραπεία προσώπου - χωρίς βελόνες- που χαρίζει ανορθωμένο δέρμα απαλλαγμένο από ρυτίδες & είναι καλύτερη από το Botox)

Ψάχνοντας λοιπόν για το κατάλληλο προϊόν που θα «σβήσει» τις αντιαισθητικές καφέ κηλίδες από το πρόσωπο ανακαλύψαμε την κρέμα νύχτας, Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream της Ren Clean Skincare, η οποία χάρη στα πολύτιμα συστατικά της αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις δυσχρωμίες στο δέρμα σου, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις στον ειδικό, ειδικά εάν την εφαρμόσεις όταν πρωτοεμφανιστούν οι καφέ κηλίδες. Μάλιστα, η συγκεκριμένη κρέμα, που χαρίζει μια ομοιόμορφη φωτεινή όψη, έχει συγκεντρώσει και τις καλύτερες κριτικές στην κατηγορία της για την αποτελεσματικότητά της.

Λίγα λόγια για την κρέμα που σβήνει καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες & είναι καλύτερη από θεραπεία laser!

Η Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream της Ren Clean Skincare είναι μια ενυδατική κρέμα νύχτας που μειώνει αποτελεσματικά τις καφέ κηλίδες και προλαμβάνει την εμφάνισή τους.

κρέμα νύχτας ren

Με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης και vegan σύνθεση, χωρίς καμία ουσία ζωϊκής προέλευσης, η κρέμα δρα ενώ εσύ κοιμάσαι προκειμένου να αυξήσει ορατά τη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας χωρίς να την ερεθίσει. Κλείνεται σε μια βιώσιμη συσκευασία ενώ είναι ιδανική για όλους τους τύπους του δέρματος χωρίς να επηρεάζει το φυσικό σου τόνο. Όσο για το αποτέλεσμα είναι μια φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα απαλλαγμένα από τις καφέ κηλίδες, που δημιουργούν μια ανομοιόμορφη όψη. Θα τη βρεις στην τιμή των 54,95 ευρώ στα Sephora.

Το how to της εφαρμογής

Εφάρμοσε σε καθαρή επιδερμίδα κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς κάνοντας ελαφρύ μασάζ με τα δάκτυλα σου. Το πρωί θα ξυπνήσεις με μια ομοιόμορφη και λαμπερή όψη.