Body skin cycling: Αυτή είναι η νέα καυτή τάση για απαλό & βελούδινο σώμα που θα κυριαρχήσει την άνοιξη!

Στα χνάρια του ήδη επιτυχημένου skin cycling

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Pexels
Pexels

Mετά το skin cyling ήρθε το body skin cycling! O λόγος για την νέα τάση για ένα απαλό και βελούδινο σώμα που από ό,τι φαίνεται θα βλέπουμε παντού αυτή την άνοιξη. (δες και το skin cycling, το νέο τρόπο για να περιποιηθείς σωστά την επιδερμίδα σου σε 4 νύχτες)

To skin cycling, όπως ακριβώς και το body skin cyling είναι μια νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς 4 ημερών που ξεκινά από την απολέπιση και καταλήγει σε μια ολοκληρωμένη φροντίδα με πλούσια ενυδατικά προϊόντα περιποίησης. Η τελετουργία των 4 ημερών μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά ακόμη και στο ευαίσθητο δέρμα.

Βody skin cycling: Η νέα τάση για απαλό & βελούδινο σώμα που θα κυριαρχήσει την άνοιξη

Για να ακολουθήσεις την ιεροτελεστία του Body Skin Cycling θα χρειαστεί να ακολουθήσεις την παρακάτω ρουτίνα, η οποία υπόσχεται να σου χαρίσει ένα λείο και απαλό δέρμα που σφύζει από υγεία και λάμψη...

  • 1η νύχτα. Ξεκίνα με απολέπιση. Χρησιμοποίησε ένα απολεπιστικό σώματος με φυσικά ή χημικά συστατικά με τη βοήθεια του οποίου θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου.

    γυναίκα φροντίζει το σώμα της στο μπάνιο
    Unsplash
  • 2η νύχτα. Η ώρα της ρετινόλης. Επίλεξε μια κρέμα σώματος με βασικό συστατικό τη ρετινόλη ή κάποιο παράγωγό της. Η εφαρμογή της μετά το μπάνιο σου είναι ιδανική για να φωτίσει το δέρμα σου.
  • 3η & 4η νύχτα. Ολοκλήρωσε με επανόρθωση. Αμέσως μετά το μπάνιο σου και αφού ταμπονάρεις καλά το δέρμα σου με τη βοήθεια μιας βαμβακερής πετσέτας εφάρμοσε μια πλούσια στρώση από ένα έλαιο σώματος με συστατικά όπως: υαλουρονικό οξύ, γλυκερίνη και ceramides, το οποίο στη συνέχεια θα σφραγίσεις με μια πλούσια κρέμα σώματος, τύπου body butter. Αυτός ο συνδυασμός θα χαρίσει στο σώμα σου βαθιά θρέψη και ενυδάτωση αφήνοντάς το φωτεινό και λαμπερό.

Σημείωσε ότι το body skin cycling όπως και το skin cycling είναι μια ιεροτελεστία φροντίδας με συγκεκριμένες «ημέρες ανάπαυσης» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ούτως ώστε το σώμα σου να μπορεί να αναζωογονείται. Μάλιστα, οι ειδικοί συστήνουν την επανάληψή του σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας.