Αυτά πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ της πασχαλινής σου απόδρασης για να δείχνεις πιο λαμπερή από ποτέ!

Μην φτιάξεις βαλίτσα χωρίς τα must-have προϊόντα της Scandal Beauty

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Αυτά πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ της πασχαλινής σου απόδρασης για να δείχνεις πιο λαμπερή από ποτέ!

Mε το Πάσχα να είναι μόλις μια ανάσα μακριά ήρθε η ώρα να σκεφτείς και να ξεχωρίσεις τα απολύτως απαραίτητα που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου προκειμένου να μην αμελήσεις λεπτό την προσωπική σου φροντίδα όπου και εάν βρεθείς! Έτσι θα καταφέρεις να είσαι υπέρλαμπρη σε κάθε σου εμφάνιση, πρωί και βράδυ!

Αυτό άλλωστε έκανε και η πανέμορφη Κάλλια Μέξη, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα στις εξωτικές Μαλδίβες με τον Τάσο Δούση και την εκπομπή «Εικόνες» παίρνοντας στη βαλίτσα της 2 top προϊόντα φροντίδας για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα από την Scandal beauty.

Αυτά πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ της πασχαλινής σου απόδρασης για να δείχνεις πιο λαμπερή από ποτέ!

Για την αποστολή της στο απόλυτο εξωτικό καταφύγιο, τις Μαλδίβες, με τον Τάσο Δούση και την εκπομπή «Εικόνες» η Κάλλια φρόντισε να πάρει μαζί της 2 must-have προϊόντα για την προσωπική της φροντίδα από την Scandal beauty. Ποια ήταν αυτά; Το Face Cleansing Balm που καθαρίζει απαλά το πρόσωπο και το Face Wash & Scrub, που κάνει καθαρισμό και απολέπιση μαζί.

προϊόντα περιποίησης προσώπου scandal beauty

Μάθε περισσότερα για τα must-have προϊόντα της Κάλλιας

  • To απαλό καθαριστικό προσώπου, Face Cleansing Balm, αφαιρεί αποτελεσματικά τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα σου αφήνοντάς τη απαλή και βελούδινη, ενώ παράλληλα αποτρέπει τυχόν ξηρότητα και ερεθισμούς. Θα το βρεις στην τιμή των 28,10 ευρώ.

face cleansing balm scandal beauty

  • Το Face Wash & Scrub είναι ένα 2 σε 1 προϊόν που καθαρίζει και απολεπίζει το δέρμα με άνθρακα από μπαμπού. Η μοναδική του φόρμουλα από κόκκους ζάχαρης και άνθρακα καθαρίζει τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Ακόμη στη σύνθεσή του περιέχεται άνθρακα από μπαμπού, γνωστό για την ικανότητά του να απορροφά τους ρύπους. Θα το βρεις στην τιμή των 27,30 ευρώ.

face scrub scnadal beauty

Ανακάλυψε την τελετουργία φροντίδας της με προϊόντα περιποίησης Scandal Beauty εδώ

Info

Scandal beauty
www.scandalbeauty.gr
Facebook: Scandalbeauty.gr
Instagram: scandalbeauty.gr